Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Dem ...nenavodzuj ho na zlé veci :D :D.... nie každý chce prísť o niečo čo vytvoril/ naskinoval. Ja som nepovedal nič na Honzov web a stejne len ten Tadis či ako sa volá mal problém u nikoho iného nevznikol...čiže bude to u neho chyba nie na webe. Týmto by som chcel už uzavrieť túto debatu o downloade ZIP súborov ktoré sa u niekoho nestiahnu úplne. Treba to skúšať kým sa to nestiahne celé a nie hneď hádzať vinu na niečo v čom problém ani nieje... Každopádne ďakujem všetkým za podnety a pochopenie :D ......

Honzo je uvedomelí a dospelí jedinec. On sa len tak nahovoriť nenechá. Len som sa ho slušne spýtal :)

Dem ja som to tiež myslel zo srandy :) ved nasvecuju tomu aj smajle...:3 ....Takže pre tých ktory mali stym problem....( tak problem hladajte u seba nie na skine alebo modely a uz urcite nie na webe kde je moj model ulozeny..) Pekny deň vsetkym.

Konečne sa mi podarilo sadnúť si za MSTS nachvíľu. To viete tá nechuť sedieť za PC a po práci sa človekovi nechce.
Ale tak nech sa páči už trebalo dokončiť.
ZSSKC 363 097-7 na prvej jazde v Košiciach plne prevádzky schopná. Už čoskoro.... Snáď.
Samozrejme keď stiahnete poprosím pripomienky a podobné veci. Nie že každý začne vyprávať aká je krásna :D ...

EDIT: čo som sľúbil to dodržím ...ešte mi na krku ostali 4 skiny ...niekto vie niekto nie ..no neprezradím prekvapenie.train 2015-06-27 20-37-57-658.jpg train 2015-06-27 20-40-35-077.jpg

Zdravím páni. Kedže som stratil pred cca týždňom skoro všetko z môjho HDD, pričom sa mi podarilo aspoň nejaké tie fotodokumentácie zachrániť no skiny, ktoré som mal rozrobené už nie tak sa tu naskytla príležitosť pokračovať v tvorbe ďalej. A to vďaka Lukynovi, ktorý mi poslal fotky ďalších dvoch krásnych mašiniek a MikimerCZ, ktorý mi poslal textúry na krásnu mašinku ES499 1001. Na mašinke je ešte čo dolaďovať a však už od pôvodných textúr prebehla úpravou.
PS: ZSSK 350 017 ktorú som robil, ostali mi fotky aj skin naštastie no ostatné veci už nie ale budem sa usilovať dodať všetko čo som sľubil.
S pozdravom a pekný deň prajem.
SFCAN049.jpg

Tak ta ES 499 1001 vypadá moc hezky a opět bude velmi kvalitní skin jako ostatní skiny od mistra Dodo

Ale prosím Vás páni, aký mistr....mistrovia už dávno pre msts nerobia. Ja som len Skinár. A veľka vďaka patrí autorovi textúr ja som ich len doladil. ;) a robím na podvozkoch. Len dnes zapíjam 23ojku :3 tak si užite víkend. A vďaka.

Hlavne doladiť prechody, lebo na fotke je to ešte mimo......Verím tomu, že už to aj máš, ale tak aby sa len nechválilo.

Tak menšia hádanka a pustil som sa do ďalšej Českej mašinky ale dnes stačí, textúry jedného boku nahodené. Kto vie o aký stroj ide? :) Prosím autora fotiek NEPREZRÁDZAJ !!!
PS: Pustil som sa do toho pretože teraz čakám na úpravu modelu pre ES499.1001 kvôli nárazníkom a pod. takže chvíľu strpenia.

363xxx.jpg

Vzhledem k tomu, že je za tím "necargo" vagónek, střílím od boku 047. :p
To pozor to čo je vedla toho alebo kde si nevšímaj toto je šablóna podľa ktorej skinujem všetky 362/363 ....
Presne ako Poison píše 047 to nieje :3 ešte dáme 3 pokusy :D potom to nechám teda až na vydanie skinu :D

Back
Nahoře