Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku

Dodo

Průvodčí
Zdravím páni. Dovolil som si založiť nové vlákno pre ukážku svojích skinov, ktoré budem v najbližšej dobre tvoriť z poskytnutých fotodokumentácii alebo poprípade ktoré si nafotím. Prvý môj skin bol vytvorený a to ZSSK 350 004-8. Teraz však pracujem na novom skine. Jedná sa o mašinu z RD Žilina a to ZSSK 163 123-3

Samozrejme je na nej ešte veľa práce, ale všetko čerpám z fotodokumentácie od 3michal ktorému za ňu ďakujem.

2ed770baa9eda68e9719fe1a01ae7eb8.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ak bude fotodokumentácia určite sa do nej pustím ...sanozrejme ešte uvidím ako dopadne tato 163 123-3 ak bude dobra tak urcite pojde von ....a dakujem .....

A ešte dnes som oprášil nedokončený skin ZSSK _ Bmeer 071 Horalky Sedita ....nemá podvozky a strechu doladenú .......a kedže som videl že tu na fóre bola po ňom zháňačka ...tak som sa rozhodol že ho dotiahnem dokonca ...veď pol roka v šuflíku už bolo dosť :) Takže cez víkend má čaká práce a práce :)
Teda samozrejme ak ho nechcete von ho dávať nebudem :p:p
SFCAN144.jpg

Páni dnes som spravil podvozky a trošičku upravil farby tomuto vagónu ZSSK_Bmeer 071 Horalky Sedita. Ešte upravím pár nezrovnalostí na texture a môžte povoziť študentov zdarma :3 :) Samozrejme zajtra ním pôjdem do Košic tak ak sa mi podarí nafotím si ho ešte raz aby som mal komplet všetko pretože som vychádzal len z jednej strany nafotenej .....
SFCAN145.jpg SFCAN146.jpg

Zdravím páni tak po dlhom rozhodovaní som sa rozhodol. Prvý skin pôjde von už najbližšie dni a to ZSSK Bmeer 065 z RD Zvolen, ktorý bol v Žiline na Zrýchlenom vlaku....druhý skin bude ZSSK 163 123-3 z RD Žilina ktorý už len treba doladiť a potom ZSSK Bmeer 071 Horalky Sedita.
SFCAN166.jpg

Tak zatiaľ ma to baví ale verím že časom budem na tom ako každý skinár ktorý sa tomu venuje dlho..proste nebude chuť tak aspoň niečo nech spravím pre MSTS komunitu....:) ....Samozrejme nedám von niečo čo sa nebude nikomu páčiť ....

POZOR!!! Prosím stihanite si chovanie vozňa zssk_Bmeer 065, pár vecí som tam opravil ktoré boli potreba ......
http://trainset.simtrains.eu/dod_vozidla.php?id=dod_osvozy

a Ďalej chcem povedať že sa môžte tešiť na Vianoce...:) Pred Vianocami dám vonku spomínanú ZSSK 163 123-3 a na Vianoce dostanete zssk_bmeer 071 Horalky sedita + nejaké tie prekvapenia k nemu :) ;)
Usilovne však pracujem na ďalšej ČD 141 018-2 za foto Ďakujem Michalovi P.
A Tento vozeň ZSSK B 785 čaká už len na upravenie alfy ...;) Chcem spraviť čo najviac týchto starších vozňov keď nám už začali na rýchlikoch jazdiť :D SFCAN189.jpg

Naposled editoval moderátor:
Jasné na nej som už pár vecičiek porobil ...ale na dnes už mám toho všetkého až až :D ...takže teraz budem pokračovať až cez víkend :D ....a nprezradzaj čo bude na vianoce :D tá 362 122 tam tiež ma byť :D

Back
Nahoře