Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Ve skutečnosti nabíhá EDB automaticky při brždění, mimo když máš schozený smeták nebo Ti bouchne mašina. Takže opravit eng. na původní je z mé stránky krok zpět ať se rozčilujete nebo ne.

Podle mě je to krok zpět. EDB nabíhá automaticky při brždění, zvukově to taky sedí, já už eng. soubory bez upraveného EDB okamžitě předělávám.

Tak vieš nech si to už každý prerobí sám ako mu pasuje poznám ľudí ktorým vadí že im nefunguje samostatne EDB a sú zas ľudia ktorý to chcu mať súčastne s DAKO BSE ...tak som to dal na pôvodnu verziu a kto chce nech mi napíše a kto nie tak nech si nechá hento.

Jasně, každý podle svého, jen jsem poukazoval na to, jak ve skutečnosti když sedíš za pultem je znát, že máš EDB a jak je znát, když Ti buchne mašina a EDB přestane fungovat.

Já Vám sice do toho nechci kecat, ale uvědomil si někdo z Vás, že momentálně jsou "mezi lidma" už minimálně 3 verze tohoto archivu? :eek:

To zase jednou budou otázky typu proč je to takový a ne makový a proč to není takový, když to má být onaký ...

... za mě osobně do ENGu nehrabu, jednak to neumím a jednak se svým způsobem každá mašina chová jinak i v reálu, takže při každé jízdě se stejně musíte s maššinkou seznámit, co že je mrška vlastně zač a podle toho se chovat. :p

To máš sice pravdu, ale každému Peršanovi EDB při brždění naběhne.
Odchylky můžou být ve výkonu, protiskluzu atd. U EDB ne.

Jasně, každý podle svého, jen jsem poukazoval na to, jak ve skutečnosti když sedíš za pultem je znát, že máš EDB a jak je znát, když Ti buchne mašina a EDB přestane fungovat.
Přesně tak. Nemusí ani buchnout mašina, stačí když dojde šťáva v TV. Když zrovna brzdíš do peronu, tak máš hned o zábavu postaráno. :cool:

Vtedy nastáva situácia keď otočíš ovládačom dva krát dookola a stále je to málo.. :) Do toho proti-šmyky na vozoch a máš tendenciu brzdiť ešte aj ručnú :)

Ako som minule spomínal tú ZSSKC 363-106-6 na ktorej pracoval Mates.zscs a postupne sme ju s Danom163 doladili tak dnes ju môžte sťahovať na http://msts-rw.wz.sk/ kedže sa nejedná o môj priamy skin tak som to dal sem a tu bude uverejnený aj skin CRW 740 595-4. Budem rád ak by sa našla nejaká chyba aby ste mi ju ohlásili buď tu alebo do SZ ... mýliť sa je ľudské a možno som aj ja niečo prehliadol. Ďakujem všetkým.
zsskc_363-106_hk_2.jpg

hej viem už to mám všetko opravené čo treba len som včera nestihol, hneď ako pridem domov nahram na web. Diky Jagg za upozornenie.

Back
Nahoře