Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Josko, tohle už jsem dávno ošetřil dopsáním do readme STAŽENO, odkaz a mám klid, nemusím hledat odkud jsem to doopravdy stáhnul. ;-)

Pretože doteraz hostoval aj Dodo aj liadem u honzu. Teraz si spravili svoj web.....Čo je na tom nepochopiteľné?

p.s: poison v prípade že sa web presunie inam je ti to tiež k ničomu....Treba zálohovať a nemusíš večne sťahovať.

@dem:
Ano, záloha je nutná to všichni víme, ale když publikuji aktivitu se seznamem vozidel musím ten odkaz někde mít jinak bych se uhledal k smrti. ;-)

@alcapone neboj nič úplne ti stačí keď si zapíšeš niekde že len tento skin je na hentom webe
moja tvorba je aj ostane u Honzu na webe pokiaľ to bude možné.

Na mojom webe budú len skiny iných autorov. Aj keď ma prekvapuje že u iných autorov skinov ti to doteraz neprekážalo že majú na viacerých weboch svoje skiny :) :)

Fakt má ta 151 008 tu střechu bílou? Když tu o té střeše byla před časem řeč, tak sem se díval a ta střecha je v reálu šedivá. Bílou střechu měla 151 027 (to byla ta první v té původní verzi v najgrcu.) pak asi někomu došlo, že bílá střecha je blbost a 150 226 a 151 008 (které se lakovaly o půl roku později.) už měly tu střechu šedou. Pokud stačila bílá střecha, nemusel Dodo nic doladovat, ale stačilo použít střechu ze 151 027.

Hoši klidek dobre? Da sa to upravit ja na strechu nevidim ked ju vidim na stanici ani na strechu neleziem a ani som nikdy nemal fotku z vrchu a nemal som potrebu to vyhladavat alebo lepsie povedane nebolo kedy. Ak je to tak ako pisete upravim.

Back
Nahoře