Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Keby sa vymodelujú parné spojky na oboch stranách + komín od PG500 tak by sa dala riešiť ČSD verzia tých dob. Stačilo by spraviť ďalší fg ☺...inak to bude len múzejna CSD verzia.

Keď dáš tabuľky T478.2 tak nemusíš riešiť parné spojky ani pegas. Dan J. použije do aktivity Baim-ky s nezávislým kúrením ;) Alebo By-k s kachľami )

u ČSD verze vyměnil reflektor za plný.
Myslím že by to bolo zbytočné keďže sa jedná o múzejný rušeň dnešnej doby. Čo bolo na fotkách som použil....čiže všetko. Ak by však niekto vymodeloval ten fg nemám problém spraviť tú ČSD verziu takú ako má byť. Keby viem modelovať, spravím si to ale holt....nie všetko dokážem :)

Shift+V premazávanie , Shift+Z start a stop motoru. Stačí si otvoriť readme, čo sa dnes zo zásady už nerobí.

Noo, snad jsem to asi přehlíd, ale v Read Me u mašiny jsem nic takového neviděl. :) Nicméně nee, start se nezdařil a zvuky od Hekla jsem stáhnul.

V readme pri zvukoch treba pozerať. Každé dielo čo opustí Robove ruky je vybavené kompletným popisom a to vždy. Na to je Robo pedant.

V engu je nastavený soubor 751emcabII, avšak ve složce nic takového není, možná to bude tím. Jsou tam jen verze s tlumičem výfuku.

Back
Nahoře