Aktivity TomJ

Již brzy zde najdete odkaz na stažení nové aktivity pro následující aktualizaci BP.

Bude se jednat o jízdu mezistátního expresu 101 " Jože Plečnik " jezdícího naposledy pod GVD 2008 ze stanice Praha hl.n. do stanice Ljubljana.

Vlak bude vyjímečně vložen do GVD 2014 a projedete se z ONJ přes stanice Praha hl.n. , Čerčany a Benešov u Prahy do stanice Tábor.

V aktivitě vystřídáte tři lokomotivy a budou na Vás čekat křižování a určitě se objeví také nějaké mimořádnosti.train 2014-12-21 18-09-04-03.jpg train 2014-12-21 18-21-31-35.jpg

Jelikož se čas od času objeví prosba o vytvoření určité aktivity, tak tím vznikla aktivita s názvem "Os 4766". V tomto úkolu se projedete ze stanice Letovice do stanice Ústí nad Orlicí. Aktivita je tvořena jako pohodová, ale sem tam se nějaká mimořádnost objeví. Aktivita je pro Vás s informacema a stažením k dispozici na stránce : http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-tomj/trat-bp/os-4766/
Train 2015-03-09 20-43-28-70.jpg Train 2015-03-09 19-46-09-25.jpg

Ahoj testoval som tvoju aktivitu cez Open rails :) a vo Svitavach stojí aj IC aj ja :) inak pekná :)
PS: vieš čeknúť servis že kedy cca by mal zmiznuť?

Ahoj testoval som tvoju aktivitu cez Open rails :) a vo Svitavach stojí aj IC aj ja :) inak pekná :)
PS: vieš čeknúť servis že kedy cca by mal zmiznuť?

Dobrý den,

ohledně Open Rails bohužel žádnou zkušenost nemám.

Vytvářím a testuji pouze na klasickém MSTS. Blokovací servis do Svitav naskočí v čase 6:27:10 (při čekání na odjezd z Letovic) a zmizí v čase 7:02. Hráč by měl přijet do Svitav cca. v čase 6:58 - 7:00. Aktivita byla mnohokrát projeta a testována. Zkuste to prosím projet v klasickém MSTS a kontaktujte mě prosím přes SZ, zda jste dojel do cíle. Jinak děkuji za pochvalu :-)

Jasné chápem kludne mi tikaj :D nemám rad ked mi niekto na fore vyká :D nooo ja MSTS už len málo som skor na Open raile kde testujem korektonosť a hladám chyby. Napr. ako niečo takéto. Pozrem sa nato ešte v editore ;)

Delay, stáhni si jednu s posledních aktivit u mne na BP, je tam upraven servis i pro použití v OR. Já pak musím hodit ven vše co mám pro OR už upravené, část má Zbyněk, ale to bude až někdy.

Jelikož teď delší dobu nebylo na simulátor moc času, tak mi to po delší době nedalo a abych nezapomněl práci s editorem, tak se pomalinku rozjíždí práce na Vánočním Os 5276 :-) V této aktivitě budete mít za úkol odvést Os 5276 "Vánoční kometa" v čele s Bastardem, se kterým se projedete z Ústí nad Labem do stanice Bad Schandau. Úkol je inspirovaný jízdou tímto vlakem dne 20.12.2014. Datum vydání není dosud známé, ale průběžně budu o tvorbě informovat :-)1.jpg 2.jpg 3.jpg

Píšu to sice velice nerad, ale z technických i časových důvodů jsem nucen prozatím ukončit aktivní činnost do MSTS. Svoje aktuálně rozpracované aktivity se budu snažit dokončit a vydat ve spolupráci s přáteli a kamarády. Když čas i možnosti dovolí, tak se kdykoliv rád k aktivní tvorbě do MSTS vrátím. Chtěl bych tímto poděkovat všem svým dosavadním příznivcům a snad se někdy v budoucnu setkáme u dalších aktivit :-)

Tomáš Javůrek (TomJ)

Back
Nahoře