11. setkání příznivců MSTS, Praha

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Ahoj, dnes jsem byl kontaktován od kluků z Podbaby, zda bude sraz, dle mne asi určitě, že. Kluci připraví hlasovací formulář na víkendy v únoru.
Já bych rád věděl, zda budem spát jako vloni, nebo se přestěhujem zpět na Klamovku.

I za mne, jako loni, je to stejné jako na Klamovce a je to hned za rohem. Navíc je v okolí několik zařízení, kde se dá provést večerní doplnění sil. ;)

Zdravim vespolek.

Na pristi rok prichazi do uvahy 3 terminy a jeden navic. Navic je ten prvni na prelomu ledna a unora. Je trochu specialni, protoze v patek budou mit deti prazdniny po vysvedceni a mnozi toho vyuziji na prodlouzeny vikend. Prestoze ma prvni termin tento handicap, je zarazen do hlasovani, abyste nerekli, ze vas sidime ;) Nam je to totiz uz/este fuk. Vysvedceni nedostavame a deti nemame, takze vikend jako kazdy jiny.
Pro zacatek tedy hlasovani o terminu. Takove veci, jako obedy a ubytovani maji jeste cas a se stycnym dustojnikem z vasich rad to budu resit pozdeji.
http://doodle.com/3snd97vt986r5w8b

Zdar a silu.
V.

Souhlasím jako loni to ubytování,a je mi vcelku jedno kdy to bude.Čas na tuto akci si najdu vždy :)

Lukáši, ty by jsi měl už jezdit, bejt tebou se nejdříve zeptam, jak to budeš mít s vólnem, jenom přece si sám a vedoucí se tě bude snažit co nejvíce využívat.

Já nevím, leden / únor u nás bude trochu hektický, tak nevím, jestli se dostavím. Možná ano, možná ne.

Já nevím, leden / únor u nás bude trochu hektický, tak nevím, jestli se dostavím. Možná ano, možná ne.
No co, si uděláš vlastní jízdní řád, s tim, že budeš stát od 10 do 22 v Bubenči, pokud se tam dá stát. Jinak si vemu tvé auto jako rukojmí.

Lukáši, ty by jsi měl už jezdit, bejt tebou se nejdříve zeptam, jak to budeš mít s vólnem, jenom přece si sám a vedoucí se tě bude snažit co nejvíce využívat.

Josko víkendy nedělám ani tedkom.Pak jezdit ani nebudu,když jsem nebyl ještě ani v kurzu.bo stále nemám zkoušku na licenci.Takže se mi to celé posune.

Josko, má to jeden problém. Stále nemám české papíry, ale jako pokus dobrý, můžeš mi zdržet kolegu, co mi ten vlak přiveze :-).
Taxi, nic jiného jsem ani nečekal.

Pěknou neděli přeji.
Souboj 2 víkendů je velmi vyrovnaný :) Opomněl jsem dopsat termín ukončení hlasování, takže s ohledem na vývoj situace vyhlašuji uzávěrku hlasování na příští sobotu odpoledne cca 16.00 (13.12.). Jezdíme na kolejišti a až skončíme, tak to sečteme a rovnou na Stanici zamluvíme sál atd.
V.

Hlasování definitivně uzavřeno. Bereme termín 7. a 8. února 2015. Již jsem zarezervoval kinosál. O dalším budeme včas informovat. Jako dycky :)
Prozatím se mějte fajně.
V.

V podpisu mam formulář na registraci, není třeba se přihlašovat.

Bohužiaľ prihlasovať sa je nutné. Keď nemáte účet u Gogoľa, musíte si vytvorit aspoň nejaký pokútny. Inak Google Disk vás nepustí tabuľku editovať.
Ten Gogoľ opäť zbiera informácie o svojich ovečkách. Za chvíľu bude chcieť vedieť o nás aj číslo topánky, farbu spodkov a koľkokrát denne špárame sa v nose :p
Josko, iný spôsob neexistuje?
Inak čo sa mňa týka, tak termín je ten najhorší aký mohol byť. Na 60% so mnou nepočítajte.

Koukal jsem se na okolní restaurace, teda přes mapu a pokud měla web, koukl jsem se na ceny a pro některý, bohužel nic levnějšího není v tomto okolí, ba naopak, čím blíže k centru, tím dražejc. Bavím se o ceně piva. Je tam čistě pivnice, tam bude možná levněji, ale bez jídla a nevím jak dlouho maj otevřeno. Tedy 2 restaurace zde: http://www.utopolu.cz/ kam chodíme posledních pár let, pak http://www.nabarikadach.cz/ naše první a pak je tu ještě možnost si jídlo objednat, je mezi nima a dovezl bych na DDM http://www.casnajidlo.cz/cz/address
Cena ubytování je stejná, tedy 300,- za postel. Tak si to spočítejte, ať víte útratu. Cena občerstvení bude stejná, tedy 10,-- čaj, káva; 25,-- párek, chleba, hořčice či kečup. Co se týká nealko, vzal bych malé minerálky, asi to bude lepší, stejnak někteří chodíte vedle na pivko.

josko jen tak náhodou neříkal Pepin Deterio že se toho ujme toho všeho :D ,pokud mě paměť bere dobře co říkal minulou slezinu.Ale radši bych to nechal tobě,pak by to dopadlo jak když dělal hermelín an Olešné,ti kdo u toho byli ví své :D

Back
Nahoře