11. setkání příznivců MSTS, Praha

Takže jsem se minulí týden dozvěděl, že 8-9.února máme osadní výšlap s hraním v Adamově, takže se žel bohu sleziny v Praze nezúčastním. Je to škoda, myslel jsem, že tento termín nevyjde.
Mirek

Bohužel, proto jsem to chtěl posunout, žel se to tady nějak celé nepochopilo. Díky za info.

Co se tu nepochopilo?!Pokud to správně sleduji,tak byla anketa,který termín nejvíce lidem vyhovuje,bylo rozhodnuto,vydaná přihlašovací listina a pak najednou se začala navrhovat změna termínu.Tady já nerozumím,k čemu byla ta prvotní anketa.

Ano, to máš naprostou pravdu. Ale domnívám se že je ještě dostatek času to třeba posunout na ten termín, který byl druhý v pořadí. Počty účastníků se až tak od sebe nelišily, a pokud by to některým vyhovovalo lépe tak proč ne.

Spíš si myslím, že ta anketa se nesprávně vyhodnotila (i když skončila dřív než jsem jí zaregistroval, ale já na únor nic nemám a klidně se podřídím).
Myslím si, že se měl vybrat termín podle lidí, které na slezině chcete mít. Protože takto se Vám může stát, že účastníci budou jen uživatelé ala začátečníci, ale nebudou se mít koho na nic zeptat, protože tam nebude žádný modelář, skinař, ladič, kabinář či stavitel tratí. Ostatní by se měli podřídit termínu, kdy může většina aktivních lidí.

Ano, to máš naprostou pravdu. Ale domnívám se že je ještě dostatek času to třeba posunout na ten termín, který byl druhý v pořadí. Počty účastníků se až tak od sebe nelišily, a pokud by to některým vyhovovalo lépe tak proč ne.
Hergot .... , termín 7.-8. 2. je stále aktuální a i zůstane. ..... Tedy opakuji a naposled termín je daný a měnit se nebude.
Ale když jsem to nazval Kocourkovem, tak to šlo do odpadu. Važte slova, pánové, ať normální člověk taky pozná, co je legrace, co je provokace a co je myšleno vážně.

Ale když jsem to nazval Kocourkovem, tak to šlo do odpadu. Važte slova, pánové, ať normální člověk taky pozná, co je legrace, co je provokace a co je myšleno vážně.
Omyl. Išlo to do Hydeparku, tam môžete na téma Kocúrkovo rozprávať dosýtosti.

Naposled editoval moderátor:
Jirko, ty si ale reagoval na to a i špatně pochopil, že se termín mění, přitom se nic nemění, jen jsem se ptal zda to lze přehodit, defakto aba dva vikendy vyhráli. Tedy kluci vybrali termin daný, protože oni maj barák, kdyby záleželo na mne, tak víkend déle. Nic víc nic míň. Ptal jsem se kluků právě na víkend 14.2 a oni nemaj problém. Jediný kdo tu má problém jsi ty a to jsi ani nehlasoval. Promiň, že to tak píšu, ale myslím, že staří pardálové co něco udělali pro naši komunitu dostanou vždy přednost, než nováček. A řekl jsem dost, Tax i Miky se omluvili a ja to bral na vědomí. Chtěl jsem jim pomoc, ale bohužel.

Ahoj, já nikdy dopředu účast bohužel potvrdit nemohu, poněvač nevím, zda mi tam něco nevlítne. Ale, mně konkrétně předvýplatový termín moc šťastný nepřijde, tak po 14. v měsíci by to bylo fajn. :-)
Dan

Josko, já nehlasoval, protože je mi to bylo jedno, ale svět není jen MSTS. Jsou i další akce, které je třeba naplánovat a měly se odvíjet od tohoto termínu, o kterém píšeš, že "je daný a měnit se nebude." Ale furt se to tu zpochybňuje. :( Jedno skvělé pravidlo říká: "Jdi si svou cestou a nech lidi mluvit." Tak diskutujete, já jdu s úsměvem plánovat, sype o kulový, ono se to nějak vyvrbí. :D:D:D

Josko posuň ten termín na ten pozdější a nazdar. Sice se nejvíc lidí hlásilo na ten dřívější, ale jak to vypadá, výhodnější bude ten pozdější. Když se totiž podíváš na výsledek hlasování, tak potrzených účastí je na 7/8 od14 lidí a na 14/15 od 15 lidí. Vyhrál druhý termín. Ty dvě pravděpodobné účasti bych bral s rezervou.

Vážení to je jako by jste chtěli posunou vlaky o týden později,či půlnoční mši o týden později,popř koncert o týden později,jde to snad tohle ?,když se stanoví nějaký ten termín tak se termín dodrží a né že si každý vzpomene když už je po všem že to chtějí jinak.Mě to je celkem šumák kdy to bude.Jen mě tak napadá že když se tady každej hádá,má vůbec cenu dělat ten 11. sraz MSTS ? o_O:eek::confused:

Ahoj.
Jak jsem psal výše, že dopředu účast potvrdit nemohu, tak se i stalo. Letos do Prahy bohužel nedorazím. :-( Máme nějaké natáčení a generálky na koncerty a bohužel tyto věci probíhají o víkendech a Únor budu mít zasekaný komplet. Přeji všem vydatnou a hodnotnou komunikaci pro zlepšení MSTS, OR atd... a dejte si pak jedno pivko a panáka za mně.
Dan

Málem jsem se zapomněl zaregistrovat. Přitom se Sponkou už jsme dávno domluveni. Ale koukám se na seznam účastníků a kdo se tam zaregistroval jako Zbynek57 ???, což je můj nick na YouTube a který prý bude na slezině i v neděli a chce oběd i nocleh. Jen pro info, já to nejsem, se Sponkou v sobotu v klasickou dobu odjíždíme směr Brno.

... pro jiné nechápavé, termín 7.-8. 2. je stále aktuální a i zůstane. Dál to nehodlám řešit. Ostatní maj holt smůlu a budou se muset na vánoce uskromnit. ...... Tedy opakuji a naposled termín je daný a měnit se nebude.
:eek::eek: Ta registrace je na jakýsi jiný termín :D:D To je zase nějaká legrace? :D:D

Heleď, nejsem tak blbej, jak se zdám. Akorát si dělám furt prdel z toho, jak se mění neměnné terníny.

Back
Nahoře