11. setkání příznivců MSTS, Praha

Heleď, nejsem tak blbej, jak se zdám. Akorát si dělám furt prdel z toho, jak se mění neměnné terníny.
Jirko, že se mění termíny půl roku před akcí je úplně normální. Kdo má turnusovou službu, tak snad stačí měsíc před, aby si zařídil volno. Za mě leťáci měli tři dny. Já jsem se také přihlásil až v termínu kdy to je aktuální, protože jsem nemohl tušit, co bude v roce 2015. Nemá smysl se okamžitě vyplašit s křížkováním v kalendáři, pokud je slezina až někdy v nekonečné budoucnosti. Neříkej, že potřebuješ půl roku předem, aby jsi zaměstnavateli nahlásil, kdy potřebuješ volno. Proto nechápu, proč nechceš jet s námi (Sponkou) na slezinu. Je to jen truc, že se někdy loni na podzim změnil termín ? Prosím tě, kašli na slovíčkaření a pojeď s námi. Žijeme jen jednou a myslím, že na slezinách každého směru by měli být přítomni i ti, kteří pro tuto věc tvoří.

Zbyňku, tady nejde o slovíčkaření ani o uraženou ješitnost, tady jsem totiž tím "zaměstnavatelem" já. A tak jsem vyčkával na termín, nechal se tuším 2x ujistit, že platí a pak jsem rozdal dovolené a rozepsal klukům služby až do dubna. A naplánoval jsem své akce a oni své. A za několik dnů se termín změnil. Já si svých podřízených považuju, žiju s nimi v dobrých vztazích a nechci si z nich dělat "blázny" tím, že vezmu svá nařízení jen tak zpět kvůli své jednodenní zájmové činnosti, když oni vyrážejí na celý víkend či na týden.

A tak si z toho alespoň dělám srandu. Snad to není slezina poslední. Kdybych do Prahy přijel, taky by mne kousal jazyk a možná by mi nedalo "zdvořile" se nedotázat některých MSTS celebrit, které mi v Bohumíně / v Bratislavě / loni v Praze něco slíbily, zda mám ještě doufat, že se toho po roce, dvou či třech ještě dočkám. Takže je nakonec líp, že to nevyšlo.

Jirko, mě toho na slezinách před lety naslibovali. :) :) Je nutné to brát s rezervou. Koníček je koníček, realita je realita, povinnosti jsou povinnosti a pak koníček musí až na konec. A vůbec to nikomu nezazlívám. A pokud někdo naslibuje nesplnitelné, tak je to nutné brát s rezervou už od počátků. Praxe je taková, že veškeré modely co jsou v mé trati nebyly na základě slibů, ale vždy modelář poslal překvapení. Jsou modeláři, kterých jsem poprosil na základě mnou dodaných fotek, ale i tak to bylo jen na jejich náladě a vůli. A nikdy bych jim nezazlíval, že do prací nešli.
Někdy jsou tady na fóru nálady, že by člověk na slezinu nejraději nejel, ale kdysi mi to vysvětlil Ppoollll, když byl ještě mezi námi. "Vždy jsou lidé, kteří tě rádi uvidí" . A to samé platí i o Tobě Jiříku. Určitě máme všichni o čem debatovat a všichni jen uživatelé budou na slezině rádi, když se tam budou moci na něco tvůrců do MSTS zeptat.

Tož tedy taky dorazím, sorry za to pozdní přihlášení, po zkušenostech z loňska už jenom očekávám, co se mi ještě sesype aby mi to zkomplikovalo žití ;)

P.S.: nepojedete někdo z východních čech v sobotu ráno? Přidal bych se do chumlu... Jinak asi EC176 v 7:15 z Pardubic.

No, když jsem to pochopil já, že je to 14.2., tak to snad už musí pochopit každý :) Hlavně ať nás neskolí zákeřné virózy a chřipky. Proto preventivně žeru česnek. Občas někdo z okolí na mě zakašle, tak jsem i naočkovaný a bez poplatku. :)

Ahoj.
Měl bych dotaz na ty, kteří přijedou z daleka a zůstanou do neděle na oběd. V kolik Vám pojede vlak a v kolik se Vám hodí jít na oběd. Nerad bych s rezervací dodatečně stěhoval.
Díky, V.

Mě to směr HK jede ještě nevím jak :D,poslední vlak o 19:11 :D (respektive abych se dostal teoreticky domů),jinak se něco psalo že bychom jeli s Alcaponem autem,pokud vše nějak platí,mě je vcelku jedno v kolik a čím pojedu domů v neděli.Lukáš

Jo jedu v HK beru ještě Stingraye. Nevim, nemohu soudit, ale nejspíše kluci z jižní moravy pojedou v 15:42 Jeseniem, na Ostravu to jezdí každou chvilku. Pana Poisona to asi odveze někdo z Konopiště v 15:33. Tedy bych to rezervoval na 13. hodinu.

Pan poison ještě neví zda se dostaví a tak oběd neobjednává, vždycky se chodilo mezi 11-13 a po návratu se to všechno rozprchlo. Každopádně se mi líbí, že budějcký erka jezdí až z/do Holešek na slezinu ideální.

No Laci, zato svou účast letos budu muset odvolat a nechat letošní slezinu plavat.....

Tak to je jiná, to se procento mé účasti výrazně zvýšilo. ;)
Ešteže tak ;) Prídem v sobotu strelou, odchod som ešte neriešil. Snáď Deterio vykoumá kedy nám ide vhodný vlak s fungujúcimi elektrickými zástrčkami.

No Laci, zato svou účast letos budu muset odvolat a nechat letošní slezinu plavat.....
No šak ani ja som nebol na každej. Ináč do poslednej chvíle som nevedel či pôjdem.

Back
Nahoře