11. setkání příznivců MSTS, Praha

Nechal by jej tam, kde vzniklo, přítomní vzpomenou, ostatní si vymyslí na příští akci jinou výmluvu a dorazí, ať do Prahy nebo Blavy.

Já jsem taky nějakou dobu už doma,Díky vše za setkání,hlavně spáčům tam ;).Sranda byla o kterou se postaral již zminovaný a několika násobně,obviňovaný jeden náš uživatel.A hlavně že na těch cedulkách bylo od 8 let,ale tomu dotyčnému ještě ani nedoběhlo,novorozenecké léta :D.Já bohužel fotky přidat nemůžu,můj jak si chytrý telefon,nemá foták ani net :D.A klasický foták se už do báglu nevešel.Tak zase za rok s některýma aj dříve ;)

....
Co mám info tak dvacka to odsral horečkou, to bude asi ta kofola požívaná v hlučném prostředí.
Já jsem si naštěstí toho hlučného prostředí tolik neužil, možná je to tím, že si už člověk přivykne, ale i tak v neděli ráno jsem měl pocit, jako bych byl nějakým bacilem zasažen. Proto do mě ani to pivo moc nepadalo. Tak ke snídani preventivně chléb s máslem a medem a dnes jsem raději přidal i česnek. Je třeba bacily zlikvidovat v zárodku, než se namnoží. Z čeho, tuším čtvrtek, měli jsme schůzi Společenství, inkubační doba by tomu odpovídala. Viry ze sleziny se ozvou až zítra. Možná se srazí, pobijí mezi sebou a bude klid.

Tak i já, už trošku zdráv bych rád poděkoval za super akci, která byla opět moc vydařená. Nejlepší byl večer U Topolů, kde se Pepin postaral o skvělou zábavu, která pokračovala i na ubytovně. Az na nemoc, která mě zkolila od nedělního rána, byla toto další vydařená akce :)
Děkuji všem organizátorům a snad za rok v Praze na další slezině naviděnou.

Když se tak dívám na fotky, myslím, že několik jich mělo zůstat tam, kde se zrodily.
Taxi, ty rejpale, když s někým něco projednávám, tak jsem duchem v komunikaci, ale každého známého jsem pozdravil a kdo pozdravil mě jsem také vnímal včetně Tebe. Ale když jsi mě viděl, že se bavím s Trundou, tak Tvá otázka tady je asi opravdu jen provokace.

Taxi, ty rejpale, když s někým něco projednávám, tak jsem duchem v komunikaci, ale každého známého jsem pozdravil a kdo pozdravil mě jsem také vnímal včetně Tebe. Ale když jsi mě viděl, že se bavím s Trundou, tak Tvá otázka tady je asi opravdu jen provokace.
Ano, vašnosto, včil si spomínam že s Trundom som sa zdravil pri Tebe. Tož ta skleróza je strašná choroba ;):eek::oops:

Back
Nahoře