Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Možná (spíš určitě) jsem se v tom prvním příspěvku špatně vyjádřil. Mně MSTS toto rozlišení nabídne i bez té Custom Resolution Utility i přesto, že mám monitor s maximálním rozlišením 1920x1080. Můj monitor rozlišení 1600x1200 bez problému přijme a nastaví automaticky poměr stran na 4:3, ale obraz je samozřejmě převzorkovaný. Ale většina monitorů toto asi umět nebude.Tyto monitory normálně 1600 x 1200 v MSTS nikdy nenabídnou.
Zbyňku, oni nemiznú, len sú v inej cenovej relácii a pre inú klientelu. Nevidíš ich pretože sa to nepredáva v hypermarketoch a e-shopoch kde každý pozerá na cenu. Taký základný Dell s IPS vyjde na 250 a viac euro, to je pri Low Cost 23" FullHD monitore viac než dvojnásobok ceny. Ale my nie sme takí bohatí, aby sme mohli kupovať lacné veci. Odnesú si to oči ... tie nezaplatíš, nikto ti ich neopraví.... jak se namátkově dívám na nabídky monitorů, tak 16:10 už pomalu mizí a bude asi problém něco takového sehnat.