Train Simulator - krajina a grafika

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Mám podobný problém, ale nebude to žeby ti chýbal most je to asi grafikou ked máš menej objektov nastavených v RW tak sa ti nezobrazí tráva kríky a podobne ... a medzi nimi je aj tento most.

Šnek napsal:
Ahoj, nevíte někdo co mi tam chybí za most a kde ho sehnat?

Chybí Ti tenhle most.

db2096e930f502bb246f62bf4ef01b35.jpg

32a2c9f10e66275091d6270cb95da00c.jpg

Je to můj model mostu v Mokropsech exportovaný do RW. Assets pack ( tedy oba) který je ke stažení ho obsahují. Jen se mrknu, jak mám nastavenu úroveň detailů. Máš detaily na plno ? Jelikož máš pilíře ( i koncové) musí to být nějaká blbost...

Tady všeobecně platí, že objekty by měli být vždy na max. Pokud nestačí výkon PC, snižte rozlišení, vypněte vyhlazování, snižte kvalitu textur a vody, zobrazovací vzdálenost, ale počet objektů nechte pokud možno vždy na maximum.

Asi ano, ale napriklad IC vozy od dema, banany budu preblikavat podvozky, kvoli LODom. Radsej stiahnut zobrazovaciu vzdialenost a uroven AA, pripadne kvalitu vody, to su najvacsi zruti vykonu....;)

čaute prosím vas mam problem že ked robím editor aktivit a nejakú aktivitu tak mi pri mode editacie consistou mapa blika a rozmázáva sa taktiež sa občas zasekne. Neviete čo stym? Jedna sa o trať BPO inu som zatial neskúšal diky

2015-07-04_00002.jpg

Ahoj, nevite nekdo co s tim? google nepomohl..objevuje se to jenom na testovaci trati s 751, scenario pn44018...

2.jpg 1.jpg

Máš jinou verzi tratě než autor scénáře. Buď ji máš neaktuální, staženou z neoficiálního zdroje nebo sis tam nainstaloval nějakou z pochybných úprav, které se povalují po úložištích.

To je správná verze a měla by být nejaktuálnější. Večer ten scénář zkusím u sebe. Třeba tam je nějaká chybka. Roman psal, že přiložené scénáře nemusí být funkční.

Hmmm, tak problém je ve scénáři nebo v chybějících vozidlech. Hlásí mi to to samé. Já jel původní verzi Pn44018 s bobinou a tam problém nebyl. Tady to chce na koleji 41 v Brodě připojovat pět vagonů, které simulátor nenalezl. Takže ten scénář ignoruj/smaž a zajeď si jiný. ;)

Naposled editoval moderátor:
Ano. Ty scénáře jsem přiložil všechny s tím, že jsem upozornil na skutečnost, že nemusí být funkční. Jak píše Michal výše, pokud na podobný scénář narazíte, tak ho ignorujte a nebo ještě lépe - smažte.

Edit: jinak je zmínka o funkčnosti/nefunkčnosti scénářů v readme. Tak stačilo přečíst pár slov v přiloženém souboru a nebylo třeba ztrácet čas hledáním po internetu co s tím ;)

nj, readme rejpnuti, evergreen :))...dotycny cte vsechny readme, to ovsem neznamena ze po naky dobe nemohl vyjit update/reseni o kterem v readme neni zminka..

vsem ostatnim diky, scenar smazu..

Back
Nahoře