Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Lidi, klídek. Jen naši bratři z NDR nám ukázali, jak se staví uzel Praha. Vlastně už to není NDR, ale autor je z Berlína, jak jsem vyrozuměl z fóra tohoto simulátoru. Jen nám ukázal cestu. Bohužel, postavit tratě ala 321 nebo BP je to práce na dlouhé roky i v tomto simulátoru. Jako vytrvalý stavitel do MSTS mohu jen konstatovat, pokud chcete nějekou pecku do tohoto simulátoru, aby jste se vyřádili, je to něco jako sci-fi.
Jen je trochu ostuda, že nás soudruzi z NDR předběhli. :D Ale je fakt, že od Němců byl největší zájem o české tratě.
Berte to tak, že stavět tratě není žádná sranda a pokud chci uspokojivé výsledky tak je to běh na mnoho let a s dokonalejšími simulátory je to ještě na delší dobu. Ale pak se nabízí otázka, kdo bude ochotný stavět dlouhé tratě, aby uspokojil přání uživatelů. V dnešní rychlé době, kdy nikdo nemá na nic čas je to čím dál větší scifi. A pokud nebudou modeláři......

Jo to mas pravdu...

To sci-fi jsem mel prvni 2 tydny v editoru...ted uz jsem v RW3 pres 500 hodin (behem 1 mesice) a clovek porad neco noveho najde co se tam da udelat...

Přechodnice, vzestupnice a převýšení koleje v oblouku

Jen doufam ze pozdeji par lidi konvertuje modely s MSTS do RW3.

95ed765231e1b706b40f01dbefd1b23a.jpg
b4028d9efed6e3fe95d32d0bde197e4e.jpg

Ahoj všichni !
RW3 mám též nainstalovaný. Nic proti němu - modely i tvorba vlastních úkolů (aktivit) je OK. Až na to, jakým způsobem je možné získat jednotlivé modely a tratě (docela drahá záležitost) a absence českých tratí. Steam je docela "síla" !

Pavlík napsal:
Ano, RW3 se pomalu stává těžce komerční záležitostí... Bohužel...
Nechápu smysl tohoto příspěvku. Proč bohužel ? Pokud by se neprodávaly komerční addony ( ponechme stranou poměr cena/kvalita u některých addonů ), nebyla by už dávno žádná podpora produktu a asi ani TS 2012 . Nikdo nikoho nenutí nic kupovat.
A že není nic z českého prostředí. To je jen nezájmem autorů cokoli tvořit a vydávat.
Já sám jsem provedl několik exportů mých modelů z MSTS a výsledek je nad očekávání dobrý .
něco zde
Jen by mě zajímala reakce lidí , když by někdo vydal nějakou českou trať , lokálku s motorovým vozem 810 a chtěl za ni , oprávněně, 30euro.... Nemusí být vše jen zadarmo.
Takový free projekt může být třeba něco, co vznikne spoluprací komunity.Rád bych se na něčem takovém podílel.
Vlastně ti znás , co si užívají české prostředí v RW si ho vytvořily sami ....

A co třeba, když se vydá nějaká česká trať, ale aby vám šla, tak musíte mít koupený jistý komerční addon (nebo snad dokonce addony)? Existuje taková varianta? Někde jsem to už četl...

Pavlík napsal:
A co třeba, když se vydá nějaká česká trať, ale aby vám šla, tak musíte mít koupený jistý komerční addon (nebo snad dokonce addony)? Existuje taková varianta? Někde jsem to už četl...
Tak jsem zase mimo... Proč by uživatel musel mít nějaký komerční addon ?
Ano za jistých okolností. V případě, že autor použije některé objekty z komerčních addnů. To samozřejmě bude podléhat autorským právům a bez souhlasu autorů těchto addonů nelze trať oficiálně vydat. Pokud tento souhlas mít bude, přidá tyto objekty do instalačního souboru a vydá i s nimi. Po instalaci je pak addon plně funkční i bez ostatních tratí.
Ve většině případů si autor ( popřípadě autoři ) vše dělá sám. Modely objektů a vozidel, stavba trati......

Roman napsal:
Pavlík napsal:
Ano, RW3 se pomalu stává těžce komerční záležitostí... Bohužel...
Nechápu smysl tohoto příspěvku. Proč bohužel ? Pokud by se neprodávaly komerční addony ( ponechme stranou poměr cena/kvalita u některých addonů ), nebyla by už dávno žádná podpora produktu a asi ani TS 2012 . Nikdo nikoho nenutí nic kupovat.
A že není nic z českého prostředí. To je jen nezájmem autorů cokoli tvořit a vydávat.
Já sám jsem provedl několik exportů mých modelů z MSTS a výsledek je nad očekávání dobrý .
něco zde
Jen by mě zajímala reakce lidí , když by někdo vydal nějakou českou trať , lokálku s motorovým vozem 810 a chtěl za ni , oprávněně, 30euro.... Nemusí být vše jen zadarmo.
Takový free projekt může být třeba něco, co vznikne spoluprací komunity.Rád bych se na něčem takovém podílel.
Vlastně ti znás , co si užívají české prostředí v RW si ho vytvořily sami ....

Jo to mas pravdu.

Jo , jo scéna s dynamickým nasvícením vypadá parádně. I objekty exportnuté z MSTS jsou jako znovuzrozené.
Jen je to pořádnej záhul na počítače....
Jinak konkrétně tato stanice je z Free addonu Altenburg - Wildau.
Existuje ale též rozšířená placená verze....

Autor se asi inspiroval filmem Super 8. Tam to tancovalo podobně, když se těžký nákladní vlak čelně srazil z malým bikapem :D Hold v Americe je možné vše.

Back
Nahoře