Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Nie som si istý, či je to takto u všetkých 363, ale u našich keby si to takto prepol s PM1 do PM2 tak ti nepôjde ani jedna MS. Na našich musíš dať do stredovej polohy , zabrzdiť (základná poloha nožov B) a potom ti nabehne až mot. skupina naspäť do jazdy.....Súvisí to s elektronikou, ale teraz ti nepopíšem prečo je tomu tak....TO by som musel začať čítať a to sa mi nechce.

U našich to přepnout za jízdy lze. Podmínkou je bezvýkonový stav (K106), tedy výběh. Bavím se samozřejmě o klasice. Jak je to třeba na 363.5 netuším.

Michal Veľmi pekné osvetlenie a všetko len sa chcem opýtať ...nieje to prilíš tmavé to osvetlenie prístrojov? ....Neviem nebol som nikdy na ČD mašine ale ak to tak ma byť tak som nič nepovedal .....PS: nejaké tie odlesky by sa hodili ...či to je ešte len v štádiu tvorby? .....Dík vopred za odpoveď.

Spíš naopak. V reálu to na tlumené nesvítí skoro vůbec. Na plné už něco vidět je. :D Já mám na starosti funkční stránku mašiny. S estetickou musíš na Hekla. ;) Myslím, že se světly se už nic moc dělat nebude.

Je tu další videi z TS2015, konkrétně z trati ZSR 170(2.část) a se Švédskou lokomotivou T44.Doufám, že se vám video bude líbit.

Pekné Michal, fakt perfektné. Ja sa stále čudujem že v porovnaní s niektorými platenými addonmi to robíte free. Myslím žeby som zmenil ekonomický postup a aspoň niečo za nový a kompletný model vypýtal. Fakt paráda a dúfam že s príchodom TS 2016 tieto modeli zostanú na rovnakej úrovni.

Perfektní, ale tak pro horních 1000 nadšenců. Ostatní tu lokomotivu rozjedou jen obtížně a budou ji proto vyhledávat v aktivitách velice zřídka.

Pro mě a tady pro kluky na fóru to je naprostá špička a kdyby Michal chtěl např. 10 - 15 € vůbec bych se nedivil a koupil.
Některý ofiziální Addeony pro TS2015 za 20 € tomu nesahají ani po kotníky.

Akurát je tu jeden problém.....Komu ?

Model : Kulica
Upravil: Hekl
Podvozky: Pawlik
Prevod do RW: Hekl, možno aj Roman
Scriptovanie: Michal a možno aj Roman niečo.

Komu pošleš 15-eur ?

Delay: Zdarma to děláme proto, že nás to baví a pro naše vlastní potěšení. Samozřejmě mě těší, že se model líbí i ostatním. U TS2016 by žádná změna být neměla, protože podle posledních informací už ho vlastně všichni máme, až na nové menu. Takže snad nic nebude bránit tomu mít modely i nadále na vysoké úrovni.

Icik: Já bych se té obtížnosti neobával. Kdo dokázal rozjet 150/350, ten si poradí i s 363. Možnost rychlého nahození je už i v první veřejné betaverzi. Při běžné jízdě většina z těch "vychytávek" není potřeba.

Dem: Roman má na modelu lví podíl.

Ja nemám prehľad kto presne čo robil len som približne načrtol stav ako to je. Pretože ja osobne si neviem predstaviť koho práca nie je dôležitá, že ho nezaplatíš.....

Tak já to napíšu jinak. Platbu za model tu vůbec neřešte. Je to bezpředmětné.

Ty si trochen nepochopil čo som sa mu snažil vysvetliť...... Ja platbu osobne neriešim.

Back
Nahoře