Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Konečně stěrače na 363. :D

Na konci videa je malý kvíz. Budu rád, když přidáte své tipy, ať už jako komentář pod video nebo sem, co a proč se stane. Videoodpověď zveřejním řekněme za týden.

Škoda, že se neobjevilo víc tipů. Správná odpověď tu nezazněla. Tady je řešení:

Takže som mal pravdu. Tých pár sekúnd života unipulzu je zanedbateľný..... A na mireli stojíš okamžite.

Pravdu? Opravdu? Já bych řekl, že ne. Otázka zněla, co se stane, když vypnu při jízdě baterie. Odpověď je, že se nic nestane. Ne že mi to sfoukne. Můžu jet jak dlouho chci, dokud mi funguje Unipuls a statický dobíječ. Abych na videu simuloval vypnutí Unipulsu, tak jsem stáhl sběrač. Pak se to umrtví celé a pochopitelně odpadne ventil VZ a tím stojíš. To co píšeš ty by platilo, když bych za jízdy vypnul centrální zdroj. Pak by mi to okamžitě sfouklo.

Tak ruším povedané a a odvolávam rušené.......Máš pravdu. Overil som si to u RI. Zaujímavé je , že túto informáciu nám nikto nikdy nepovedal.

Ide to vraj na všetkých sériách peršingov. Podmienka je len fungujúci nabíjač. Ten potom zásobuje všetko.....Len nesmieš stiahnuť zberač a nesmie byť výpadok napätia.....Michal prepáč uznávam si chybu....toto som o pešingoch vôbec nevedel.....U nás sa to ani neškolí, lebo RI mi povedal, že načo.....

ZAs som sa niečo naučil.

Ale ten cze vypnúť za jazdy tiež môžeš.....Pokiaľ máš zapnuté batérie nestane sa nič. Niekedy pri blokácii pulzov nepomohla ani malá nula. Riešil som to vypnutím cze. V pohode sa gúľaš ďalej. Vtedy zase vz je držaný batériami. Sú to zaujímavé mašiny....

Naposled editoval moderátor:
Měly by být funkční všechny hlavní systémy s výjimkou věcí, které souvisí s automatikou.

Milane, v pohodě. Já tě to eso nakonec naučím. :D Tohle jsou věci, které vyčtu ze schemat a následně ověřím buď dotazem u fírů nebo osobně na mašině. Co se týče centrálního zdroje, nevím, jak je zapojený Mirel. U nás po ztrátě 115V kromě jiných věcí odpadá i ventil VZ. Když koukám na zapojení, tak VZ napájení z palubní sítě 48V nemá. Vše je napájeno z CZ 115V. Vlastní zdroj VZ si pak vyrobí další potřebná napětí.

Mirel to má asi inak, lebo toto som už robil na 362 za jazdy EC vlaku viac krát. Ale hádať sa už o ničom nebudem, lebo mám ešte obrovské nedostatky. LS90 a klasické Vz môžu byť zapojené inak. Nevidím do toho.

Já tě to eso nakonec naučím. :D

Vôbec sa tomu nebránim.....Budem len rád :) V depe sa na takéto neštandardné veci (čo v praxi vlastne zámerne nikdy nespravíš ) kašle....

Tak malá návnada pro nedočkavce :D

Jen nechápu, proč to YT to video vždy tak znehodnotí..... Teď jsem to dokonce přímo ukládal do formátu YT a je to stejně nanic :(. Je tedy pravda, že nějakou verzi s velkým datovým tokem bych já se svým připojením nahrával týden :mrgreen:

Než přijede do depa nové rychlé eso, tak jsem si udělal zkoušku buzení a kotev. Předpokládám, že nikdo jiný to nevyužije. :D

Tak to je už moc do detailů :-) Jak píše Michal 99,99 procent lidí to nepoužije. Ale vypadá to pěkně na pána. :-)
MSTS má vláčky proti tomuto jako pikovláčky pro děcka. Jen to brzdové potrubí by mohlo být více realistické a zohledňovat délku soupravy.

Toho týždňa som si vyskúšal RW. Pekne sa to vyvíja, hold autorom, pekné trate i stroje. Simulátor je pri niektorých strojoch (363.035) na mňa až príliš reálne (t.j. nevedel som sa z rušňom pohnúť). No ale zajazdil som si aspoň na úzkorozchodke, a pár km na testovacej trati s 141 a 150. No ale aby som nebol offtopic, pridávam jednu skupinovku z testovacej trate
Banany.jpg

Trocha blikání na nové 362.
icon_lol.gif

Malé rejpnutí: Pánové máte to hezké na OR, ale na TS2016 to mít nikdy nebude. ;) To nemluvím o efektech 3D počasí...

2015-12-26_00001.jpg

Tak rejpnutí ??? :) :) :) Stále čekám, kdy někdo ukáže krásně propracovaný zářez. Vyskytují se snad na všech tratích. Nejraději bych na jednokolejce, protože tam je to v MSTS problém. Myslím tím svah z obou stran těsně ke kolejím. Jednostranný zářez není problém ani u jednokolejky. Já věřím, že zde to musí jít určitě lépe. Myslím tím ne strojový z modelu náspu, ale vytvarovaný z terénu, jak je uplácávám v MSTS.
Bohužel při reinstalování PC jsem až později zjistil, že jsem měl Steam omylem nainstalovaný na disku C a tím přišel o vše. Sice by to šlo postahovat, něco jsem zkoušel i vozidla, ale stále to bylo málo. Nebaví mne, když chci stáhnout A, tak k tomu ještě musím B C D E ... Respektive čas pak vyprší. Snad na slezině někdo poradí. Věřím že jste vytvořili nádherné věci. Nejraději bych viděl stejné úseky, jako mám v MSTS. Raději ale počkám, abych měl pak vůli dokončit Ostravsko v MSTS. :) Ale i tak. MSTS určitě nezanikne. Jedině poté, až bude vytvořeno vše, co se udělalo do MSTS.

Rejpalov si netreba všímať. A Zbynek nikto nehovoril o zániku niečoho.....

Tu je skôr dôraz na vzniku niečoho nového.

Back
Nahoře