Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Ahoj
Neposlal byste mi někdo prosím jackovy zvuky motorových vozů (verze 3) a lokomotiv Taurus?
Snažil jsem se hledat tady na foru i na googlu, ale nic kloudného jsem nenašel.
Heslo pošlu každému kdo požádá. Pro dnešní mladou generaci bych ale asi měl dodat, kdo slušně požádá. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale e-maily bez pozdravu, textu a podpisu, kde pouze v předmětu je "heslo", takové e-maily rovnou mažu. Nevím kdo nebo co to je a co vůbec chce. Krom toho, nesedím od rána do večera u PC.
hm, dnes by všichni chtěli všechno sdílet, hlavně to cizí. Šíření hesla v komunitě MSTS mě až tak nepálí, jak jsem už několikrát psal, hesla jsou kvůli jednotlivcům mimo MSTS a firmám kolem modelů. Protože zvuky dnes dělám do dekodérů modelové železnice, jsem s tvorbou pro MSTS v neřešitelné situaci. Není možné něco tvořit profesně, trávit u toho veškerý čas a současně v podstatě zdrojové soubory dávat ke stažení. Je to zrovna pár dní co jsem našel videa tohoto modeláře - https://www.youtube.com/channel/UCot3RP4T-i-ACR_SYTFwvOA . Na každém druhém videu poznávám něco z MSTS. Pán po prvotním zapírání uznal, že některé zvuky tedy opravdu nejsou jeho, ale že je má ze stiahnito.sk a nejen z MSTS, ale i RW, což mi není jasné kdo to pustil ven, když normální člověk neotevře soubory *.dav. Ale scénář stejný jako už několikrát, já jsem si to stáhl, takže je to moje a nedrážděte hada bosou nohou nebo... a sám má na vlaky.net a modelbazaru inzeráty, kde nabízí "svoje" výtvory.
Otázkou je co dál, zveřejněné zvuky uhlídat nelze, nahrávky různých autorů už vůbec. Ale nové pro OR v dohledné době nebudou. Asi přejdu jen k občasné tvorbě skinů nebo misí.