Trať ČD 240 Jihlava - Brno

Re: Trať ČD240 Jihlava - Brno

klimi napsal:
Zdravim.Bylo by možné dát 240 k Zdeňkovi? Z rapidsharu je stahování poněkud nepraktické.Díky

Myslím,že by to nebylo od věci.Sice ji mám,ale od Zdeňka Itterheima je download OK

Naposled editoval moderátor:

Tak ode dneška je možno stahovat trať 240 zde: http://www.simtrains.eu/trate/jihlava-brno/
Děkuji za prostor Zdeňkovy. Upozorňují že je to zatím jenom to co bylo zveřejněno v prosinci minulého roku. Aktualizace je sice hotová, ale ještě jí musí vyzkoušet testeři jestli není nějaký problém. Potom ji zveřejním.

Pohled

Zdravim, nejde nějak upravit abych se nedíval jakoby vleže a měp pohled jako v BP?Díky

Už se to tu řešilo. Stačí vyměnit camcfg.dat v globalu za jiný. Například z globalu BP...

NeilYoung napsal:
Už se to tu řešilo. Stačí vyměnit camcfg.dat v globalu za jiný. Například z globalu BP...
Díky, já vím alenemohl sem to najít...

chci se zepta jestli máte udělaný i zářez směrem z troubska na brno, podle screenu to tak nevypadá....

Zářez u Troubska je udělaný jako všechny na trati. Jenom není na řádném screenu. Je dost zarostlí a tak se tam nedá fotit :) .

Luďku odvedl jsi dobrou práci na trati,která je dost daleko od tvého bydliště.K této trati mám vztah dřív jsem velmi často využíval.Dík.S pozdravem latich

latich napsal:
Luďku odvedl jsi dobrou práci na trati,která je dost daleko od tvého bydliště.K této trati mám vztah dřív jsem velmi často využíval.Dík.S pozdravem latich
Děkuji za pochvalu. No původně jsem chtěl stavět 140ku z doby před elektrifikací úseku Kadaň - K.Vary (měl bych to přece jenom blíž), ale začal ji stavět Petr Šimral a tak jsem dal přednost 240ce. Přece jenom takovýchto trati v MSTSku moc není. :wink:

Luďku máš pravdu tkzv.vedlejších tratí v MSTS moc není.Ikdyž koridorové tratě jsou taky kvalitní.Vzhledem k tomu,že jsem přestěhovaný brňák do Jihlavy a za doby mého působení u žel.firmy jsem tuto trať projížděl velmi často tak jsem mohl posoudit kvalitu.a ta je bez chyby.Před léty jsem se podílel na přestavbě jihlavského nádraží a to se ti taky podařilo.Přeji ti mnoho úspěchu v další tvorbě pro MSTS i v osobním životě.S pozdravem latich.

Plně souhlasím, už jsem to tu jednou psal, na obou ramenech jsem kdysi jezdil na Barčách. Ta trať je udělaná fakt dobře, včetně sklonových poměrů a všeho.Dokonce jsem našel i hospodu v Přímělkově :D Pánové gratuluji. Jen tak dál. Když jsem se po té Vaší virtuální projel připadal jsem si opravdu jak ve skutečnosti. Přeju hodně elánu do další stavby.

pane Škrdla neměl byste nějaké dokumentační fotky Bývalých Jihlavských bardotek? A pokud ne, tak neměl byste alespoň seznam s čísly strojů? Stále Váhám, zda něco nenaskinovat, když máme tu tra´t ;-)

Co já vím na této trati jezdily Jihlavské 751:050,053,054,095,103,104,105,106,120,122,142,151,237,315,333,364,379 a 382; 749: 018,019,039,042,051,107,121,241,242,243 a 244 a další (teď jsi z hlavy nevzpomenu). Objevovali se tam dost i Budějovické stroje.
Skiny 751:050,103 a 106 by měli někdy tento měsíc uveřejněny.

Ahoj Luděk.
Spustil som si Kubou aktivitu Os4805. Hneď pri odchode som si všimol, že na cestovom návestidle pri peróne návestí "40 a voľno" a potom na odchodovom je opäť "40 a voľno". Po správnosti by malo byť na cestovom "40 očakávaj 40". Teda neviem, či je to možné v MsTs tak nastaviť, ale myslím, že som to už videl u iných tratí.
S pozdravom passion.

p.s: pekná aktualizácia

Dnes byla na trati 240 viděna 751 151-2 s manipulačním vlakem. Abyste neřekli,že kecám tak přikládám i jeden screen (a že jsem jich udělal cestou do Moravského Krumlova 105 :-D )

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t21152_scrgrb44.jpg[/url]

P.S. Stroj bude za nedlouho ke stažení, už se těším až bude trať do znojma:-P. Japak to vypadá se stavbou? Staví se nebo se relaxuje? a ještě jedna otázka: Jaká je historie stanice Stařeč? Vypadá to tam jako kdyby se polovina stanice vytrhala a navíc je tam dvoumístná remíza. Co se tam ložilo? byly tam nějaké vlečky? DOkáže mi prosím tuto někdo zodpovědět?

Ad: Passion

Ahoj,
Tak tady je chyba u mně, kdy jsem omylem u tohoto návěstidla při linkování zaškrtl opakovací př. místo abych zaškrtl předvěst. Děkují za upozornění.

Ad:Čouda
Na 240ce se momentálně pokládají koleje, dneska jsem skončil v půlce mezi Znojmem a Šatovem. Tam bude cíl další aktualizace. Ani tady ta železnice nevede žádnou rovinou, tak zase budou mít mašiny pěkné zatížení.
Co se týče Stařče, ta v době kdy nebyla ještě postavená trať Okříšky - Zastávka u Brna sloužila jako stanice pro obyvatelé Třebíče. Takže zde některé vlaky končily a zastavovali i mezinárodní rychlíky. O vlečce nevím a nemám žádné informace.

P.S.: Doufám že si jel do M.Budějovic neboť do do M.Krumlova zatím nevedou v MSTSku koleje.

Jo Moravské Budějovice :-D Já to poletl ;-) Taky jsem koukal, že když maličko upravíme 749 051 dostaneme solidní 751 382 ;-)
když už jsem v tom ptaní je někdy, někdy až za hodně dlouhou dobu v plánu lokálka Studenec - Křižanov?

Čouda napsal:
Jo Moravské Budějovice :-D Já to poletl ;-) Taky jsem koukal, že když maličko upravíme 749 051 dostaneme solidní 751 382 ;-)
když už jsem v tom ptaní je někdy, někdy až za hodně dlouhou dobu v plánu lokálka Studenec - Křižanov?

V plánu lokálka Studenec - Křižanov je, ale jak sám píšeš až za hodně dlouho, jestli s tím dříve nepraštím :) .
Jinak jsem koukal že plno fotek bývalých Jihlavských bartotek je na : http://www.cztrain.com/loko/start.php , něco mám i doma, ale je to na papíře.

Back
Nahoře