Trať ČD 240 Jihlava - Brno

Re: Trať ČD240 Jihlava - Brno

ad passion:
K tvým postřehům podle bodu:
1. Bude opraveno.
2. Je tam výhybka dovolující rychlost 60km/h i do odbočky což je i povolená max. rychlost.
3. Bohužel byli tam "P"ečkavá návěstidla (byli někdy asi před 6ti roky vyměněné za AŽD), ale nevím jak přinutit hráče aby těch 40km/h dodrželi.

Re: Heršpice - podloží kolejí

Venny napsal:
Já bych se chtěl - čistě technicky - zeptat na zvláštní podloží kolejí ve stanici H. Heršpice - viz první obrázek u Passiona. Jak a z čeho je to tak provedené, co to má za účel? Ještě jsem se s tím nikde nesetkal. Děkuji za odpověď Luďkovi nebo komukoliv znalému poměrů. :)
Tak jelikož tento problém nemám tak bych řekl na nějaký problém v s souboru této koleje (odkaz na jiné textury). Já jsem byl tři dny mimo domov a ještě jsem neměl čas se na to podívat tak jak bude možnost tak dám vědět co s tím.

Flying Scotsman napsal:
passion napsal:
3. A ešte k tomu Třebícu. Teda neviem ako to tam v skutočnosti vyzerá, ale nejako mi nesedia odchodové návestidlá. Na stožiaroch majú pruhy návestidiel platných pre posun aj vlaky, na odchode svieti "40 a voľno". Návestidlo okrem toho musí vedieť návestiť "stoj", a malo by vedieť teda aj "posun dovolený", prípadne privolávačku. Lenže návestidlo má len 3 svetlá. Tak sa domnievam, že buď sú tam "P"éčkové návestidlá(teda nenávestia rýchlosť), alebo tam chýba možnosť ešte jedného (bieleho) svetlo, prípadne je zle označený stožiar a majú tam byť červeno-biele pruhy rovnakej výšky(návestidlo platné len pre vlaky) a bez možnosti privolávačky.
V reálu jsou v Třebíči čtyřsvětlová odjezdová návěstidla (mimo 1. kolej, kde jsou trojsvětla).
Ale v roce 2000 tam tomu tak nebylo, viz obrázek: http://www.trat240-msts.uvadi.cz/uloziste/T%F8eb%ED%E8.jpg

Naposled editoval moderátor:

Luděk napsal:
3. Bohužel byli tam "P"ečkavá návěstidla (byli někdy asi před 6ti roky vyměněné za AŽD), ale nevím jak přinutit hráče aby těch 40km/h dodrželi.
Stačí použít stejný typ návěstidla, jako mám u své trati v Rosicích (u Pardubic). Tam se dá nalinkovat rychlost 40, i když svítí jeden znak. Tato návěstidla mají v názvu koncovku II.

Zbyněk Šemora napsal:
Luděk napsal:
Stačí použít stejný typ návěstidla, jako mám u své trati v Rosicích (u Pardubic). Tam se dá nalinkovat rychlost 40, i když svítí jeden znak. Tato návěstidla mají v názvu koncovku II.
Děkuji, už jsem je použil a teď to je v Třebíči tak jak to bylo ještě v nedávný době. :)

Tak nové stránky k trati 240 do MSTS už jsou v provozu na adrese: http://www.msts-trat240.cz/index.php . Je zde ke stažení trať, GLOBAL i aktualizace plus nějaké nové vozidla ještě nedávno jezdili na této trati a nové zvuky od Petra Kapouna.

Ahoj kolegové!
Respektive ten link stačí takto: http://www.msts-trat240.cz/
Prosíme o shovívavost ohledně vzhledu a stavby stránek, je to zatím ve stádiu počátků. Třeba objevíte nějaké začátečnické chyby, nesmysly, apod. Pozitivní je, že se mi přes momentální časový nedostatek a naprostý "analfabetismus" ohledně práce s webem podařilo za vydatné pomoci mého kamaráda Jakuba ( Faramira ) něco dát do kupy. Touto cestou bych mu rád veřejně poděkoval.
Na stránkách by měl být veškerý download funkční, časem přibudou i naše železniční články, chceme udělat vlastní fotogalerii a jiné. Návštěvní kniha je otevřena Vašim názorům a dotazům.
Zdraví Petr Kapoun.

Požadovaná stránka , hostujici na banan.cz není dostupná. Zkuste se vrátit zpět. Tato doména má hosting u banan.cz.
Je nekde chyba?
ZSR

zsr napsal:
Požadovaná stránka , hostujici na banan.cz není dostupná. Zkuste se vrátit zpět. Tato doména má hosting u banan.cz.
Je nekde chyba?
ZSR
Myslím si že chyba je už v onom hostování u banánu.cz.

Miran napsal:
zsr napsal:
Je nekde chyba?
ZSR
Myslím si že chyba je už v onom hostování u banánu.cz.
Přesně tak. Na banánech už ztroskotala spousta stránek. ( 9.6. v 02:00 to ještě fungovalo )

Stránky opět fungují, snad už problémy nenastanou. Problém byl způsoben velkým trafficem dat, který měli na svědomí vyhledávací roboti....byly učiněny kroky, které tomu zamezí.
PeKa

Po opětovných problémech, způsobených nejspíš vyhledávacími roboty, které stahovaly obrovské množství dat do zahraničí, nám Banán znova vypnul doménu. Po dohodě byla zprovozněna pod příslibem úprav a ty jsou následující - všichni návštěvnící stránek, kteří chtějí napříště stahovat cokoliv ze složky "download" musí být registrováni. Kdo registrovaný není, tomu se tato složka vůbec nezobrazí. Bohužel, je to asi jediná možnost, jak zamezit opětovnému vypínání stránek a dohadování se s poskytovatelem webhostingu.
Díky za pochopení.

Ještě bych rád poděkoval Jakubovi - Faramirovi za pomoc při potřebných úpravách na stránkách.

PeKa

Banán: To už sem chodí i z Banánu? :D

Pro tvou informaci, to co jsi psal jsou původní stránky, na ty už ani nechoď.

Nové jsou tyto: http://www.msts-trat240.cz

Občas i fungují :eek:

O příspěvek výše upozorňuji na nutnost registrace při úmyslu stahování z "downloads".

PeKa

PeKa napsal:
Banán: To už sem chodí i z Banánu? :D

Pro tvou informaci, to co jsi psal jsou původní stránky, na ty už ani nechoď.

O příspěvek výše upozorňuji na nutnost registrace při úmyslu stahování z "downloads".

PeKa
Ahoj,jak dobře píšeš "Občas i fungují" :D Tak to je pravda,ale ty co jsem uvedl odkaz tak je tam vše potřebné a kdykoliv se tam potřebuji podívat tak fungují a doufám že budou fungovat dál a né ty co jsi uvedl to je opravdu sázka do loterie!!

A k čemu to je, když soubory ke stažení jsou pořád na stejném umístění, které nefunguje?

Banán & Boby:
No, snad už teď fungovat budou a po "zaregistrování se" z nich dokonce je možné stahovat! Jinou schůdnou cestu neznáme, tak kdo chce, nechť se zaregistruje a stahuje dle libosti, kdo nechce, má holt smůlu. Taková je realita. A na původních stránkách nic aktuálního nestáhnete, všechny novinky budou umístěné na těch nových. Toť vše.
PeKa

Back
Nahoře