Trať ČD 240 Jihlava - Brno

Re: Trať ČD240 Jihlava - Brno

PeKa napsal:
Banán & Boby:
No, snad už teď fungovat budou a po "zaregistrování se" z nich dokonce je možné stahovat! Jinou schůdnou cestu neznáme, tak kdo chce, nechť se zaregistruje a stahuje dle libosti, kdo nechce, má holt smůlu. Taková je realita. A na původních stránkách nic aktuálního nestáhnete, všechny novinky budou umístěné na těch nových. Toť vše.
PeKa

Tak odkazy už jsou ok, ale stahnout nejde stále nic.

Boby napsal:
PeKa napsal:
Banán & Boby:
No, snad už teď fungovat budou a po "zaregistrování se" z nich dokonce je možné stahovat! Jinou schůdnou cestu neznáme, tak kdo chce, nechť se zaregistruje a stahuje dle libosti, kdo nechce, má holt smůlu. Taková je realita. A na původních stránkách nic aktuálního nestáhnete, všechny novinky budou umístěné na těch nových. Toť vše.
PeKa

Tak odkazy už jsou ok, ale stahnout nejde stále nic.
To tedy nevím kde jsi to zkoušel ,ale teď jsem to zkoušel a stahování normálně jde .Jo napadlo mě jestli jsi se nezapomněl zaregistrovat jak je tam napsáno. :?:

Kód:
http://www.msts-trat240.cz/
- nejsem blbej a číst jsem se naučil docela slušně. Zaregistrovaný jsem, ale ty soubory prostě stahnout nešly. Teď jsem to zlusil a už je to ok.

Zdravim, vzdy kdyz si nainstaluju trat, napise mi to,ze inicializace terenu selhala:( Uz nevim co s tim. Nemam nainstalovane defaultni trate jako je tokyo-hakone atd... Nemuze to byt tim??:( Dik za dpovedi

Trať má vlastní GLOBAL, který je ke stažení s tratí na: http://www.msts-trat240.cz/ po nutné registraci a následném přihlášení. V nastavení simulátoru musí být zatrženo zobrazení textury oblohy.

Naposled editoval moderátor:

Může mi někdo poradit?Tato trať se mi neobjevuje v Convoi ani Con builderu.S pozdravem latich

A máš po rozbalení do Routes v trati .trk soubor tratě? Pokud ano , tak obnovit načtení všeho. Con Builder ti jej nenačte .Ten dělá consisty ... Snad si měl namysli Train Store v čem se ti to nenačítá ? ...
latich napsal:
Může mi někdo poradit?Tato trať se mi neobjevuje v Convoi ani Con builderu.S pozdravem latich

phptt: A co kontrola aktivit v CB? Nebo tuto funkci neznáš?

Zkusil bych ji rozbalit v nějakém jiném programu, měl jsem s tím problémy. Použij pokud možno co nejnovější, mě se zadařilo 7-ZIPem. Jinak tam prostě nějaké soubory chyběly.

RE: Trať ČD240 Jihlava - Brno

Dobrý den, trať mi za žádnou cenu nejde spustit, když pustím aktivitu, tak při poslední čárce mi to spadne do woken, nevíte co s tím? Textury oblohy mám zaškrtnuté.

Mám tuto trať a chtěl bych se zeptat autorů jestli by nešlo něco udělat s vnějším pohledem (kl.4) ? Přece jenom ten standartní se mi zdá lepší ... Nebo jestli není chyba u mně ...

Richard napsal:
Mám tuto trať a chtěl bych se zeptat autorů jestli by nešlo něco udělat s vnějším pohledem (kl.4) ? Přece jenom ten standartní se mi zdá lepší ... Nebo jestli není chyba u mně ...

Přepiš si v trati soubor camcfg.dat stejným souborem třeba z tratě BP,kde to máš jistě tak jak by sis představoval a je to OK.

Naskytl se mi problém, který se mi u žádné jiné tratě nestal. Udělal jsem si aktivitu a když ji chci ve hře spustit tak jakmile na ni kliknu v hlavním menu, tak msts spadne bez hlášky bez ničeho. Ale když spustím pohlížet trat tak vše funguje.

Mám podobný problém jako Folcek - při jakékoliv aktivitě na 240 mi při načítání tratě MSTS spadne bez jakékoliv hlášky. Při volné jízdě vše funguje.

Instaloval jsem včera soubory co jsem měl stažené už v prosinci a aktualizace v průběhu roku, jen jsem stáhl GLOBAL. Když to nešlo, stáhl jsem si všechno z webu dnes znova a nakopíroval a stále nic...

Zatím se mi podařilo akorát zjistit, že aktivity padají ty ve kterých je použit motorový vůz 830 108 nebo 224.

Dan popisuje úpravu eng souboru u 830.224, jinak že aktivita spadne.
Možná by to chtělo tyto motory upravit podle jeho návodu.

Zdravím. Toto jsem psal autorovi skinu hned po jejich vydání. Ve volné jízdě bylo všechno v pohodě a jakmile jsem je spustil v aktivitě nastal okamžitý pád. Poslal jsem kdysi i opravená eng. Proč jej nepoužil nevím. Pokud se nemýlím, tak bordel dělalo i to, že pod řádkem name nebylo nic vypsáno. Pokud mne autor skinu osloví, rád mu engy pošlu znovu.:D
S pozdravem Dan.

Tak pokud je problém u nefunkčnosti aktivit u skinu 830 doporučují stáhnou je na novo na adrese http://www.msts-trat240.cz/download.php?sekce=2 (nutno se zaregistrovat) . Jsou tam plně funkční engy.

A když v té aktivitě tu 830 nemám použitu? :eek:
Jinak teď jsem si sestavil svoji aktivitu a v pohodě :roll:[/align]

Dobrý večer, tak na adrese http://www.msts-trat240.cz/index.php je ke stažení aktualizace1 (nutno se zaregistrovat), kde je prodloužen úsek do Brna. Krajina je hotova do Brna Horní Heršpice.

Dobrý den, chtěl bych se ptat proč i po stažení akutalizace č.1 se mi nezobrazuje nově vytvořená krajina do Brna.Děkuji

Back
Nahoře