MAV - Trať BpHH (Budapest - Hegyeshalom)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna MrXo
  • Datum začátku Datum začátku
Maďari nepoužívajú Global BP ani Global 321. Z toho mi vychádza, že to funguje pod Xtracks 3.20 ;)

Já to provozuji pod Uniglobalem, ale hlásí mi neuvěřitelné množství chybových hlášek a pro trať neexistuje moc aktivit, takže ji nejezdím.

Já to jezdím pod tímhle Globalem. Můj osobní vynález. Kdyby trať nešla spustit, nebo moc padala, umístěte ji samostatně do složky Routes bez ostatních tratí. Totéž platí pro trať Alföld, která pod tímto Globalem taky jede. Složka je označena jako Global pro X-Trax. Jak ji přepsat a umístit už jistě budete vědět. F.
http://uloz.to/xAE2aPt7/global-xt-zip

Díky moc! Hned stahuji. U Alföldu mi taky sem tam chyba vyskočí, ale rozhodně ne tak často jako u BP-HH. Ještě jednou díky!

jenže Alföld, jakožto většina Maďarskejch tratí má přidaný nějaký svoje věci do XT 3.20 a hlavně je potřeba mít i nainstalovanej plnej NR 4.0
.

Stiahnuté, funkčné, ďakujem.
Nutné však dodať, že naši maďarskí kolegovia si to hoooooodne zjednodušili. Naše trate sú podstatne viac prepracovanejšie. Vďaka, páni Majstri.

Ve volné jízdě z Komáromu do Budapesti mi vlaky na odj.zhlaví v Bicske asi 10m za poslední vyhybkou svévolně zahnou doleva a najedou do svahu. To se ještě jednou opakuje. Výrazně naroste jízdní odpor a rapidně poklesne rychlost. Pokud je zbylá natolik dostatečná,že vlak místo přejede, pokračuje další jízda bez problémů. Trať jsem pro jistotu ztahoval ještě jednou a dělá mi to stejně. Má stejné problémy i někdo jiný a nebo je to opět daň začátečníka? Případně, dá se s tím něco dělat?

Toto mi dělalo, při špatném Global, kdysi u Luhačovic, když jsem měl global s X-Tracks pro trať která jej nepoužívá.

Děkuju za odpověď. Já to zkoušel jak s globalem z Alfoldu tak i s Franckovým globalem-xt, ale vhledem k tomu, že ostatní to nemají, není to bolest tratě. Zkusím to ještě jednou.

Já se tady k tomuto tématu, po sedmi letech od posledního příspěvku, vrátím. Měl jsem natočené video v MSTS z trati na mém YouTubovém kanálu, jenže jsem to kdysi natáčel videokamerou z obrazovky a vypadalo to hrozně, tak jsem natáčel remake a vzal jsem to rovnou v Open Rails a přes program Bandicam. Tam také ovšem vylezou všechna "zvěrstva", která se při stavbě trati udála, pokusy o opravy, a nakonec to vedlo k odložení projektu a už se nedodělal úsek tratě z Rábu (Győru) do Vídně. A čuměl jsem, co se objevilo. Prvně jsem natáčel video z Budapešta do Győru. Fantomová návěstidla a fantomové výhybky, to se v MSTS neobjevovalo, takže jsem spoustu toho musel v OR poopravovat, v MSTS by to nešlo. To nádraží v Bicske, fantomové křížení a kolej do stráně, to není ve hře vidět. To na mě vyskočilo až v TSRE5 editoru. Byla tam přerušená databáze na rovné koleji a oblouk vedl opravdu do stráně, jako výhybka to nefungovalo, takže vlastně z Bicske na Budapešt trať průjezdná, po správné koleji, nebyla. Ve stanici Nagyszentjános ztracená návěstidla, dál ke Győru jich taky pár bylo, to jsem všechno opravil, a doosadil jsem návěstidla na výjezdu z Győru na Hegyeshalom, aby ve stanici fungoval posun při objíždění souprav. V té maďarštině se to "dobře" linkovalo. Ale poradil jsem si očumováním v jiných stanicích, co kde a jak nastavit. Video do Győru jsem natáčel v Open Rails v 1.4 a jsou tam některé ty chyby vidět, protože přes ta fantomová návěstidla se nedalo částečně projet a něco jen přes tabulkovač. Jízdu zpět jsem zkoušel natočit v OR CZ/SK v 1.6, jestli by bylo reálné to projet a zdali by OR CZ/SK fungovalo. Výsledek byl překvapivě dobrý. Pokud máte zájem, můžete to porovnat.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by mi tuto trať nikdo neposlal? Já ji hledal všude a nikde jsem ji nenašel a taky jsem se zkoušel registrovat na to francouzské fórum a tam mě to furt psalo problémy s registrací. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by mi tuto trať nikdo neposlal? Já ji hledal všude a nikde jsem ji nenašel a taky jsem se zkoušel registrovat na to francouzské fórum a tam mě to furt psalo problémy s registrací. Předem děkuji za odpověď.
Ja už ju nemám, niekde som našiel celé Zadunajsko (KDu), ktoré obsahuje aj tento úsek trate. Je toho asi 6,5GB (vrátane Globalu). Trať je podľa popisu autora určená aj pre MSTS aj pre OR.

Back
Nahoře