Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Noo, keď si spomínam, kedysi dávno mi Ppoollll spomenul, že raz sa mu podarilo dosiahnuť naklopenie aj v MSTS. Ako, to neviem a dnes sa to bohužiaľ už nedozvieme. Niekde v archíve ICQ by som tú debatu vyhrabal, ale aj tak by tomu príliš nepomohla.... co se týče úhlu naklápění příjde mi to ...
Tak problém vyřešen s rychlostí. Pánové, te problém si vypočítat adhezi, než to dáte ven. Přepočítáno a funguje správně.Ano, naklápění kabiny mám to prostřední mám dojem obě hodnoty 2/4, to první je celkem dle mě málo, 3 nastavení je pro Pinďu tak akorát. Naklápění v oblouku mam na 2, 3 se mě zdálo moc. Dyť jsou tam jen 3 náklady. Manipulák a 2* Nex. Horší je, že je 362 v OR mrtvá, musím jet skoro furt na plno. A to jsem dál než do Rousínova nedojel, páč OR a 2 vlaky na stejné koleji prostě stále nejde, holt období kdy šlo dát za trafik servis, aby mě neskočila zelená po projetí trafiku, jsou zatim pryč.