TsUnpack

Kebarko

Provozní technik
Vytvoril som program TsUnpack, ktorého cieľom je nahradiť pôvodný tsunpack.exe. Zachováva jeho funkcionalitu a prináša niektoré nové vlastnosti:
  • zachováva veľkosť písmen vytváraných súborov
  • umožňuje hromadné prepísanie existujúcich súborov
  • po ukončení rozbalenia zobrazí správu o stave rozbalenia aktivity
Na stiahnutie je na mojich stránkach.

Ahoj Kaberko.
Tehcnická, bude umět rozbalit klasický TsUnpack zabalenou verzi ve tvém upraveném programu? Taky mne totiž celkem štve u originál verze, že po zabalení a nainstalování aktivity zpět do PC mi pak háže v MSTS u vozilda hráče NEZNÁMÝ.

Dane to se stává pokud v aktivitě zůstane neuložený některý traffic. Po zabalení a opětovné instalaci zmizí con hráče.

Dane to se stává pokud v aktivitě zůstane neuložený některý traffic. Po zabalení a opětovné instalaci zmizí con hráče.
Nechápu, já tam ten con mám, dokonce i aktivitu spustím a najede, jen to píše souprava hráče NEZNAMY, když je prohlížet trať, tak je okénko soupravy prázdné a když rozroluju nabídku, tak tam mašina je a pokud ji zdaám, tak je tam i consist. Jinak jak neuložený traffic, myslíš nekterý spoj nebo vozy ve stanici, to vždy ukládám.

Já také občas to "neznámý" vidím na obrazovce, odkliknu a mašina tam je. Všechny příčiny neznám, ale jedna z nich je, že nesouhlasí velikost písmen u názvu vozidla v trainsetu a v aktivitě.

Když se to stane mě tak mi MSTS najede, ale po výběru úlohy mám vozidlo hráče Neznámý a chybí mi v consists souprava hráče. Když jsem aktivitu otevřel v editoru vyskočila hláška o servisu, který je staršího data a mám jej uložit znovu. Pokud tam takovýto servis figuruje v traffic a zabalím aktivitu, někdy to prostě tohle udělá. Při opravování aktivit jsem pro jistotu vždy aktivitu zavřel a otevřel znova a pak až balil do apk.

Ahoj Kaberko.
Tehcnická, bude umět rozbalit klasický TsUnpack zabalenou verzi ve tvém upraveném programu? Taky mne totiž celkem štve u originál verze, že po zabalení a nainstalování aktivity zpět do PC mi pak háže v MSTS u vozilda hráče NEZNÁMÝ.
Nerozumiem tejto otázke, pretože program TsUnpack je určený na rozbalenie súboru APK. Zabalenie aktivity vykonáva Activity Editor. Toto sa dá odskúšať tak, že sa vymaže tsunpack.exe a aktivita pôjde v Activity Editore zabaliť.

Ahá, já myslel toto, zabalím klasicky v AE a tím pádem to rozbalím jak v klasickém TsUnpack, tak i v tom tebou upraveném? Já myslel, že zabalit v AE lze pouze pokud je nainstalovaný TsUnpack, tak to je pro mne novinka a to mám MSTS tak dlouho. :-)

Dobrý den, potřeboval bych poradit, neví někdo jak u TsUnpack nastavit jinou cestu do MSTS? Já mám totiž MSTS dvakrát, a pokaždé mi to rozbaluje do toho prvního. Předem díky za odpověď.

Existujú dve možnosti.
1. Prepísať v registroch cestu k inštalácii MSTS do ktorej chcem rozbaliť aktivitu.
2. Pôvodnú inštaláciu na disku nahradiť tou do ktorej chcem rozbaliť aktivitu.

Je to takto urobené z dôvodu aby som len klikol na APK súbor a ten si zoberie údaje z registrov a automaticky tam rozbalí aktivitu.
V podstate je možné aby sa TsUnpack spýtal kam má rozbaliť aktivitu, toto by sa ale pýtal vždy a podľa mňa by to bolo otravné. Takže je to urobené tak ako je.

Záleží aký mám operačný systém. Napr. pre 32b win je cesta k inštalácii zapísaná v registroch HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\Path

Pre 64b win je to v HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\Path

Záleží aký mám operačný systém. Napr. pre 32b win je cesta k inštalácii zapísaná v registroch HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\Path

Pre 64b win je to v HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\Path
Mohl bych se zeptat jak se dostanu do toho REGISTRu?

No nevím jestli je dobrej nápad, aby ses hrabal v registrech, když jsi o regeditu ještě neslyšel...

Back
Nahoře