TsUnpack

Presunul som si do MSTS trať Jihlava - Brno (t.j. trať 240). Trať je po aktualizácii 1.1 teda verzia 3055.
Stiahol som si aktivitu poi_os4816.
Aktivitu som rozbalil. Rozbalenie prebehlo bez problémov - viď obrázky :
poi1.gif poi2.gif poi3.gif
Keďže u mňa prebehlo rozbalenie bez problémov nájsť chybu nie je také jednoduché.
Tvoja chybová hláška môže vzniknúť pri kontrole súboru *.trk alebo súboru *.tdb v ktorých objaví nejakú chybu.

Viac k tomu momentálne neviem povedať.

Po vrátení zalohované súboru tsunpack mi to ide ale cez to tvoje mi to píše stále tú chybu... :rolleyes: nevadí :)

Momentálne iná možnosť neexistuje. program TsUnpack si načíta miesto kde má rozbaliť aktivitu z registrov. Tak to je v originálnom programe a tak som to naprogramoval aj ja.
Zmeniť zápis v registroch nie je až také komplikované. Určite na webe je viacero postupov Skús si niektorý vyhľadať a naučiť sa to vykonať.

Ahoj,
chtěl bych navázat na poslední příspěvky. Jelikož většinou jezdím přes OR, tak jsem si přesunul několik tratí ( se stejným Globalem ) mimo MSTS Mám složku na disku M\MSTS\MSTS. V této složce mám podsložky Global, Routes Sound, Trains a Utils. ( v OR tratě jezdí bez problémů ) A protože chci také jezdit nové aktivity k tratím, které mám v podsložce, nasměroval jsem v registrech tutéž cestu dle návodu kolegy Kebarka a to takto: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\TrainSim.Packaged.Activity\shell\open\command "M:\MSTS\MSTS\Utils\TSUnpack exe" "%1. Bohužel to nefunguje. Není chyba zde.....Classes\TrainSim.Packaged.Activ....? I při tomto nastavení se aktivity stále otevírají v původní složce Train Simulátoru t.j. M: MSTS\Train Simulator . V návode je m.j. Cesta k súboru TSUnpack.exe je individuálna, tak mám zato, že lze cestu změnit. Ale nevím, co s tím.
Díky za rady.Milan

Niektorí užívatelia majú viacero inštalácií MSTS. Preto som upravil program TsUnpack tak aby mali možnosť zvoliť si do ktorej inštalácie sa má aktivita rozbaliť.
Ak užívateľ bude chcieť, môže si zmeniť defaultnú cestu na cestu k inému MSTS. Táto sa bude používať až pokiaľ si ju užívateľ znova nezmení.
Program je na stiahnutie na mojich stránkach.

Back
Nahoře