Pomoc s jednoduchým modelom

Adam Ujházi

Začátečník
Dobrý deň.
Chcel by som poprosiť nejakú dobrú dušu či by mi nedomodelovala kríž na nezabezpecene priecestie nakolko mi to vobec nejde a nesedia mi uhly ,strany atd. . Pokial sa niekto taky najde tak dakujem. A este otazka ze ci niekto nema model azd 71 vystrazniku a navesti v 3ds alebo gmax formate, lebo s kamaratom sme si chceli urobit zeleznicnu mapu v garry's mode, a nakolko ani ten primitivny kriz neviem vymodelovat, tak vystrazik nedokazem urcite :(
http://www.mediafire.com/download/xj4caxwfhlsvfc5/Kriz.zip

No tak tam slovakov co maju radi vlaky najdem vela... inac uz som to nejak spravil, akurat este budem musirt dorobit uhly na krizi a spravit textury. Tu je momentalny stav s narychlo nahodenymi texturami:
xa8lSik.jpg

Pozri sa ja ti nechcem brať tvoju tvorčiu chuť, ale toto fórum je k MSTS , OR a k TS20xx.....Garrys a im podobné arkádovky sem vážne nepatria.

Ok chapem. A este otazka ze keby ten kriz som chcel dat do trs tak asi textura 2048x2048 je velmi vela co? Kolko by som mal dat 512x512?

Ahoj, chcem sa spýtať modelu tu niekto v Google Sketchupe? A vie mi poradiť ako exportujem model ? Diky moc!

Back
Nahoře