Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, jsi šikulka! Přeinstal po odblokovaném downloadu a už tam jsou. Děkuji za ochotu oběma. Pěkný zbytek dneTak jsem doblokoval doménu na jiném webu a ten kde je trať už mi jde taky. Někdo napadl Simtrains.eu.
Uniglobal je jeden velký omyl s řadou chyb. Nepoužívat na nic a už vůbec na žádnou tvorbu. Přes varování se našlo pár neinteligentů, kteří s ním stavěli trať. 310 má svůj odladěný global na bázi XT, tak není důvod jej nahrazovat špatným polotovarem.UniGlobal pod kterým se má jezdit, ten jsem zatím nezkoušel, ten budu testovat až pojedu aktivitu vcelku.
Každá trať má mít svůj určený global a nenahrazovat jiným. Hloupé experimenty generují hloupé výstupy. Tento problém byl daleko dříve generován už na Hrabovce ve Zbyňkově trati BP. Pamětníci znají.No, ono, když jsem testoval trať třeba pod Global 321, tak se děly věci, třeba mi mašina na výhybkách odskočila od vozů, pak k ní přiskočil 1. vůz,
Traťové objekty nejsou záležitostí Globalu ale trati samotné. V Globalu mají být jen věci globální - všeobecné, ostatní ve složce trati. Stavitel, který krmí global traťovými objekty, je hloupý.Avšak Ztracená Old pro OR mí šlape bezchyby a nechybí ani jeden objekt, testováno před vydáním.
Obávám se, že tenhle starý problém je v tom kanále, přes který jedeš. Nějaká kolize velikostí mezi objektem a vozidlem. Totéž bylo kdysi na Zbyňkově trati BP u výhybek v Hrabovce. Tobě se tam jen podaří přeskákat s tendrem, u mne se tam za průjezdu kdysi přeskládala celá souprava motorových vozů.tento "poskok" tendru se mi děje na více místech v trati
To je právě ono, v některých verzích jde to, v některých ono a když se něco praví, zase nejde co šlo, příklad nefunkčnosti kouře od hadic topení u vozů a kouře od komínu kamen. Pár posledních aktivit co půjde ven musí být pod verzí OR MG před úpravami reverzů. Zatím mi nikdo neodpověděl, zda bylo opraveno to topení v nové verzi a už se žeší jiný vzhled krajinek.Dělala mě to taky, v některé verzi OR