Zdravím,
obracím se na Vás s prosbou o radu ohledně problému s verzemi OR a mojí GK.
Jako GK mám nainstalovanou v PC Radeon RX 5500 GT. Vím ze zdejších diskuzí, že s GK od firmy AMD bývají problémy. Od loňského února, kdy jsem si nechal vylepšit PC sestavu jsem na této grafice s Win10 rozjel MSTS, AE Editor i samotné OR. Napřed základní verzi, potom jsem přešel na MG a nakonec vyzkoušel ARR verzi, na které jsem postavil počin v podobě RJ1015. Touto verzí a tímto mým počinem na trati 321 se dostávám k mému problému (dotazu).
Aktivitu jsem testoval několikrát a vše fungovalo správně, ale problém mi začal cca před 2 měsíci, kdy mi z ničeho nic při hraní (ať už aktivita nebo volná jízda) začnou na obrazovce jakoby "problikávat pixely" a když to nechám delší dobu běžet, tak mi OR spadne do wokna s hláškami, které jsou pod tímto příspěvkem. S tímto problémem jsem se setkal ještě u Icikové CZSK verze. MG verze mi funguje v pořádku, bez jediného pádu, tam je obraz korektní.
Už celý týden zkouším přijít na to, co v nastavení OR nebo GK změnit, aby ty "problikávající pixely" zmizely, ale jsem bezradný. Pokud se bude československá scéna OR ubírat Icikovou verzí, tak bych byl rád, kdyby mi fungovala.
Pokud by někdo měl nějakou radu, co mám nastavit/přenastavit, byl bych vděčný. Při nejhorším bych musel přejít na NVidii.
Díky moc za rady