Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Vyhoď ORTS je to nedorobok čo je k ničomu a na znížené fps u msts si zvykneš....Šikovnými fintami a radami sa to dá ešte vylepšiť na tých 18-25 fps. To bude dobré.
a na jakou grafiku ti to na tom noťasu jede ? mě to prvotně jelo na integrovanou, ale podařilo se mě ho přepnout na hw a hned jede 20 - 30 a není problém.
Ahoj. Nejsem Guru. Instaloval jsem do desítek MSTS dle tohoto návodu: http://midrafon-msts.webnode.cz/navod-na-instalaci-msts/, a FPS se zvýšilo. Až spustíš MSTS, tak v nastavení před jízdou vybrané soupravy, skus zmenšit vzálenost na 1500 m, snížit počet objektů, nezobrazovat trolej, atp. tam si trochu pohraj s nastavením.
Chyť monitor a švacni ho do okna.....Keď nechceš zasklievať , tak pred tým otvor.....Inak druhý spôsob trochu náročnejší je zadať slovo parameter do vyhľadávača na fóre a vyhľadať napríklad tento odkaz: