Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nějak nerozumím tomu proč bych nemohl tvořit aktivity v W10. Už rok v nich jedu bez jakých koliv omezení.
Stoprocentně. Funguje to i v PE verzi bez problému.Já jsem ho zatím nenahodil, i když jsem tam hodil bat fix, ale nejspíše je chyba někde ve mně mezi klávesnicí a židlí.
Nepiš nesmysly, když tomu nerozumíš. Tedy: neumíš-li účinně pomoci, nepiš nic. Tvé domněnky jsou zcestné. Ostatně jen plky k ničemu, kde jsi dosud cokoliv napsal.alebo sú sučasťov MSTS, možno podľa toho či máš MSTS kúpené alebo stiahnuté
Pak tedy nemáš správně nainstalované ovladače GK AMD/ATI nebo prostě neumíš potřebné v PC najít.Opakuji, v knihovnách SYS 64 WOV ani v systému 32 file atiumdag.dll původně file atiumdag.dll není k nalezení.

Oprava chyby v systému je jednoduchá.verzí této knihovny je celá řada podle použitého OS v daném PC

Zdravim, neviem čo teraz myslíš či Ti chýba súbor atiumdag.dll alebo BUG FIX, lebo tie sa dajú stiahnuť, alebo sú sučasťov MSTS, možno podľa toho či máš MSTS kúpené alebo stiahnuté, ak je kúpené tak by mali byť súčasťov ak ho máš len stiahnuté tak to neviem, ja som už prešiel na OR ale predtým som hrával MSTS a pod Win 10 mi išlo vpohode.
Oprava chyby v systému je jednoduchá.
V NTB s Intel+NV HW bez AMD/ATI HW tyto knihovny ati samozřejmě nemám a funguje to bez nich jak ve W7 tak W10.
Zobrazit přílohu 24054