Úprava 560

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku

Edie

Průvodčí
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, zda někdo náhodou neplánuje úpravu 560:?: :?: :?: :?: :?: Mám namysli jako animovanej CAB, animovaný dveře a světla v podobě diod.

Edie napsal:
AlesB napsal:
to Edie:
otevři si modelovací program, nebo cokoliv na skinování a můžeš začít !!!
tak zas tak dobře na tom nejsem. vůbec si na to netroufám....

Notak zase to není tak strašný. Celkem pěkný program Gmax je ke stažení zadarmo (odkaz přímo ve vlákně Gmax v sekci tvorba modelů a jak na to) pěkný tutorial je od Honzy Švece. Tak jsem začínal taky. věř mi, že to není zas tak těžký

Čouda napsal:
Edie napsal:
AlesB napsal:
to Edie:
otevři si modelovací program, nebo cokoliv na skinování a můžeš začít !!!
tak zas tak dobře na tom nejsem. vůbec si na to netroufám....

Notak zase to není tak strašný. Celkem pěkný program Gmax je ke stažení zadarmo (odkaz přímo ve vlákně Gmax v sekci tvorba modelů a jak na to) pěkný tutorial je od Honzy Švece. Tak jsem začínal taky. věř mi, že to není zas tak těžký
Není strašný??Nějaký prahobyčejný baráček možná ne ale zkus si postavi nějake hn.vozidlo se vším všudy :twisted: .Potom řikej že to není strašný.

je fak, že jsem zkoušel jenom baráčky, ale na osahání principů programu je to lepší a poté se můžeš vrhnout na hnací vozidlo...

Čouda napsal:
je fak, že jsem zkoušel jenom baráčky, ale na osahání principů programu je to lepší a poté se můžeš vrhnout na hnací vozidlo...
No tak to je jasný ale určitě není dobré nainstalovat soft a hned jit na vozidlo bez zkusenosti.

To je pravda, proto jsem ještě žádné vozidlo nezačal :lol:

Ja som ako prvú vec vyrobil nákladný vagón :D :wink: 8) ... JOHNZ

Martens napsal:
podklady jsou pouze na animovaný cab na 460 - jaké jsou rozdíly u 560?

Rozdíley v CABu nejsou žádné. Rozdíl je v motoru. 460ka jezdí na stejnosměrný a 560ka jezdí na střídavině.

USman napsal:
Martens napsal:

Rozdíley v CABu nejsou žádné. Rozdíl je v motoru. 460ka jezdí na stejnosměrný a 560ka jezdí na střídavině.
Rozdíl není ani tak ve střídavině-i u 560 by měly být ss TM. Rozdíl je vtom,že u 460 má každá náprava svůj TM, u 560 by měl být jeden TM na podvozek a nápravy jsou poháněny přes kardan. Alespon tak to psala chytrá knížka.

USman napsal:
Martens napsal:

Rozdíly v CABu nejsou žádné. Rozdíl je v motoru. 460ka jezdí na stejnosměrný a 560ka jezdí na střídavině.
Takže stačí udělat animovanej CAB pro 460 a dát ho i do 560 :?: :?: A našel by se nějakej dobrovolník, kterej by se do toho pustil :?: :?: :?: 8)

Edie napsal:
USman napsal:
Martens napsal:

Rozdíly v CABu nejsou žádné. Rozdíl je v motoru. 460ka jezdí na stejnosměrný a 560ka jezdí na střídavině.
Takže stačí udělat animovanej CAB pro 460 a dát ho i do 560 :?: :?: A našel by se nějakej dobrovolník, kterej by se do toho pustil :?: :?: :?: 8)

Hlásíš se jako první?

Edie napsal:
USman napsal:
Martens napsal:

Co si tím, všechno chceš? Aby to fungovalo pod MSTS Bin?

Edie napsal:
jojo, jeden dobrovolník by tu určitě byl a jmenuje se Edie a bydlí údajně v Ústí nad Labem....ale nechcu opět oprašovat staré téma......

Edie napsal:
USman napsal:
Martens napsal:

Nafot, udelej, posli, uz se moc tesim :idea:

Fabio napsal:
Edie napsal:
jojo, jeden dobrovolník by tu určitě byl a jmenuje se Edie a bydlí údajně v Ústí nad Labem....ale nechcu opět oprašovat staré téma......
No jasný, čekal jsem, že di do mě tas někdo rejpne.... :( Tak asi tak: nemám vůbec žádný potuchy jak se to dělá, nemám přístup k fotkám a moc času taky nemám....jsem rád, že si občas zajezdím natož abych ještě něco modeloval.

Back
Nahoře