Lakovna Lukyn-CZ

Trošku "škodolibě" si říkám "Už aby byla ...", těch soukromých mašinek začíná být opravdu pramálo, ono obecně vzato všeho "aktuálního" začíná být poněkud pramálo a když někdo něco má, tak to radši ani neřekne a když ano, tak to nedá ...

... každopádně za 121 (už vypadá barevně "zdravěji") a 181 palec nahoru. ;)

Na IDS ještě pár drobností.. Dnes dostala pluh a nárazníky, ale bojuju s obručema... Tak snad do konce týdne, ale nechci nic slibovat.

Jsem rád, že si se s takovou chutí a elánem pustil do práce a výsledky za to stojí. Gratuluji k úspěchu, Luky a ať Ti to jde dál stejně tak skvěle jako dosud. :-)

Luky: len tak ďalej, mnoho elánu do ďalšej práce... Aktívnych tvorcov je čím ďalej tým menej, tak by sme mali držať spolu...

Souhlasím s Delayem, chtělo by barču trochu víc "rozsvítit" :) Ani né tak podvozek a skříně pod vozem, jako samotný lak skříně, jinak pěkná práce :)

Krásná práce! :-) Dnes jsem protáhl na štrece tu 749.121 se soupravou pěti vozů. Zítra se chystám na Jeseníky s 749.264. :-)
Přeji hodně štěstí v další tvorbě. Každý další skin mi dělá neskutečnou radost.
PS: Ještě by to chtělo autentickou trať - 210 od Medvěda. :-)

Myslím si, že ji máš dobrou. Na nějaký trošičku světlejší odstín sere pes ne? Proboha, ta loko vypadá jinak i při slunci, i pod mrakem. ;)

Back
Nahoře