Lakovna Lukyn-CZ

Zdravím, v první řadě bych rád pochválil Lukyna za tu 363 009, je fešná. Nicméně mám trochu problém s její mrtvou verzí. Train mi furt vyhazuje, že nemůže najít soubor s modelem cdc_363009_2015ms.s ten tam samozřejmě je, ale nechápu, proč ho "nemůže najít". Koukal jsem i do wag souboru a nemůžu najít chybu.

Ahoj chyba je tu:
Name ("CDC 363 009-2 2015ms")
WagonShape ( cdc_363009_2015ms.s )
Prepíš na malé písmená, názov musí byť rovnaký:)

Děkuji za upozornění, a omlouvam se. Každopádně ta chyba je jinde, než píše sovo1254, proto jsem udělal úpravu, která je zatim ke stažení zde: http://uloz.to/xfZMRtCW/cdc-363-009-2015-rar
Navíc je upravena textura "b", která je převedena do DXT1, čili přívětivější k vašim fps. Za upozornění děkuji Dodovi...

Sovo1254: Název (name) je úplně jedno jaký máš, já mám ve svém trainsetu určitý systém a všechna vozidla si do něj přejmenovávám. Je to naprosto fuk, jak si vozidlo přejmenuješ ;)
Lukyn-CZ: Jdu to vyzkoušet :-)

"...Bylo by prosím možné udělat z té Barči KŽC také verzi ČSD ?... :)
Jestli můžu,tak jednu poznámku. Tenhle model nemá závěsky a tak pro skiny ČSD není vhodný. První lokomotiva uložená na sloupkách z řad 749 - 754 byla jihlavská 752 034 někdy v letech 1993 nebo 94, takže v éře ČD. Nemám,ale informace o Slovensku,možná tam došlo k podobné úpravě dřív.

Omlouvám se, já to hlavně psal proto, že jsem na různých stránkách MSTS viděl i krásné skiny ČSD bohužel s touto chybičkou.

Netřeba omluvy, je to dobrý postřeh... Naštěstí tam ty závěsky jsou, takže verzi ČSD nic nebrání....

Back
Nahoře