Trat BP

lakyondra

Začátečník
Dobrý den,
nikde jsem toto nenašel, tak zakládám nové vlákno. Jde o to, že kdysi jsem měl trat BP na starém pc(WIN vista). Počítač se rozbil :-(, ale disk který tam byl mi zůstal zachován. Bylo tam i staré MSTS, ale jen složka s train.exe a launcher. (i BIN). Tak jsem stáhl MSTS, nainstaloval jsem a vše šlo. Spustil jsem aktivitu ''Den Blbec"
Nevím, jestli je to aktivita pana Šemory, ale fungovala. Druhý den jsem spustil MSTS a najednou chybové hlášky, které souvisí s tím, že není nainstalován BIN. Jelikož mám Win 7 a staré msts v Program Files :-((
Nevíte někdo, jestli to jde nějak rozjet. (CD nemám, instaloval to tam kámoš v r. cca 2005 takže asi první aktualizace)

Kup si origo MSTS (250ká+pošta) Odinstaluj BIN i stažené MSTS z PFiles.
Vyčisti registry.
Nainstaluj MSTS mimo PFiles podle návodů k tvému OS, nejen zde na fóru.
Nainstaluj update1.4 a BIN
Nainstaluj trať BP z origo DVD, pokud máš starou verzi pořiď novou.
Nastav sim dle návodů pro tvůj OS dle návodů nejen zde na fóru.
Jezdi.

BIN nejde odinstalovat složka tam je a uninstall taky,ale když to rozkliknu objeví se nové okno, protože ten "program je tam kničemu nic neotevře.
Spíše jsem se chtěl zeptat, jestli se dá tato aktualizace ještě nějak hrát jelikož pan Šemora má aktuální a předposlední verzi

Myslím si, že jsi TrainMart nebo jeho klon. Základ PC znalostí by měl v roce 2015 být u každého, který hodlá něco v počítači podnikat, navíc u hry, kterou jsi měl a tím pádem jí v základu umíš používat. Jak odinstalovat BIN je tady taky zodpovězeno. Prostě to zkus jinak.

Spíše jsem se chtěl zeptat, jestli se dá tato aktualizace ještě nějak hrát jelikož pan Šemora má aktuální a předposlední verzi
Autor tratě dává přístup ke dvěma posledním aktualizacím, opět je to zde snad 1000x zmíněno od autora samotného, takže verze z roku 2005 lze aktualizovat pouze dvěma způsoby. 1. New DVD 2. Přítel s aktuální verzí.

...
Nevím, jestli je to aktivita pana Šemory, ale fungovala. Druhý den jsem spustil MSTS a najednou chybové hlášky, které souvisí s tím, že není nainstalován BIN. Jelikož mám Win 7 a staré msts v Program Files :((
Nevíte někdo, jestli to jde nějak rozjet. (CD nemám, instaloval to tam kámoš v r. cca 2005 takže asi první aktualizace)
Tohle se dá obnovit velmi jednoduše. Na mém kanálu na YouTube jsem dal videonávod, který je šitý na míru tomuto případu.
Složku Train simulator přesunu do záloh, nejlépe na stejném disku, je to rychlejší. Nainstaluji z CD original hru přesně způsobem, jak je na videu, tedy pro jednoduchost i do Program files (x86). Spustím, potvrdím licenci, mohu i nastavit prostředí. Nastavím ve vlastnostech ikony zástupce parametry, nejlépe přes schránku. (vše je na mých stránkách) Pak nainstalovaný Train Simulator nahradím Train simulator s mou tratí. Nejprve musím smazat složky, které vytvořil MSTS BIN (BackupBin nebo tak nějak) a poté půjde MSTS Bin nainstalovat. Vyzkoušená verze instalačky je z dřívějška ve složce Train simulator. A musí to fungovat. Když se bude líbit a vše fungovat, budu se těšit na objednávku nové verze.

Jinak přesně tento příklad dal nějaký s prominutím trouba na torrenty. MSTS i s mou tratí a uploader píše, že se nemusí nic instalovat, jen se soubory rozbalí. A jak to dopadne jsme se právě dočetli. MSTS musí být nainstalovaný. Nebo si vše spustit přes OpenRails, ale tam je to zatím ve stadiu prohlížení trati, protože aktivity nefungují jak mají.

Zbyňku díky tvému návodu se mi podařilo odstranit problém. Dostal se mi do počítače malware a totálně mi poškodil MSTS konkrétně train.exe. No vyřešil jsem to tak, že jsem si pojmenoval složku jinak, instaloval jsem originál (ještěže ho mám!) a z originálu jsem vzal jenom ten train exe, zkopíroval jsem ho do původního, světe div se, funguje to. A to samozřejmě jsem předtím odinstaloval MSTS BIN.

Zbynku náč si si robil námahu to rozpisovať. Capni mu sem odkaz na youtube a ked to ani toto nepochopí tak by mal počítač predať pretože zaklady užívania počítača zisťujem že u veľa mladých ludí je na nulovom bode. A ked im dáš zlatý podnos tak aj tak je zle lebo je "zlý návod" :D

Back
Nahoře