Aktivity Karlos

KarlicekM

Skladník
Zdravím všechny aktivitáře a příznivce MSTS. Vytvořil jsem svou první aktivitu Os 4212 a rád bych, kdyby ji někdo otestoval a případně napsal své názory. Dal jsem ji na test svému kamarádovi, ale hra mu padá hned od začátku. U mě funguje naprosto bez problémů. Tak kdo máte zájem, pošlete mi své mailové adresy a aktivitu vám pošlu. Předem díky. Karel.

bude asi tým ak mu chýbajú niektoré vozne alebo mašiny ktoré tam máš obsiahnuté tak mu to padá...na to treba použiť Activity Converter od kebarka alebo stiahnuť vozne ktoré treba ....;)

Já jsem Karlosovi tuhle aktivitu testoval a stačilo ji projet Activity Converterem a bez jediného pádu jsem jí celou projel.

Na světě je druhá aktivita, jedná se o ranní Sp 1638 Šumperk - Brno, projížděný úsek Nezamyslice - Brno. Tímto prosím případné zájemce testovače, aby mi v SZ nechali mail. Všem předem děkuji za otestování a připomínky k aktivitě.
Sp 1638.jpg

V přípravě je nová aktivita EC 276 Slovan. Na obrázku zaskakuje 362.001 za 350.017, která je zatím u Doda v dílnách.:)
EC 276.jpg

V přípravě je nová aktivita EC 276 Slovan. Na obrázku zaskakuje 362.001 za 350.017, která je zatím u Doda v dílnách.:)

Áno je v dielni, len žiaľ zatiaľ sa v ŽOS Dodo venujem mašinke pre Českých Bratov, a tá by mohla ísť už tento týždeň vonku. Ale ZSSK 350 017 určite bude no zatiaľ neviem presný termín. ;) inak teším sa na aktivitu ;)

V dohledné době by se první aktivita Os 4212 mohla objevit na stránkách aktivitářů. Když mi dáš do SZ mail, tak ti ji pošlu. Na aktivitě Sp 1638 budu ještě dělat úpravy a třetí aktivita EC 276 je ve stádiu rozpracovanosti.

Áno je v dielni, len žiaľ zatiaľ sa v ŽOS Dodo venujem mašinke pre Českých Bratov, a tá by mohla ísť už tento týždeň vonku. Ale ZSSK 350 017 určite bude no zatiaľ neviem presný termín. ;) inak teším sa na aktivitu ;)

Já si na Gorilku rád počkám. :-)

Usilovně pracuji na aktivitě EC 276 Slovan. Momentálně dělám na úseku Kolín - Praha hl. n. V červnu by mohla být na stránkách Aktivitářů. Začátkem května se můžete těšit na Sp 1638.
úvodní.jpg 2.jpg 4.jpg

EC 276 Slovan je hotov. Mé soukromé testy už neobjevily žádné problémy, takže je řada na vás, aby jste hru otestovali. Pište mi na SZ jen ti, kteří chcete opravdu testovat, ti co si chcete jen zajezdit si počkejte na zveřejnění.
3.jpg

Aktivita "Bobina zachraňuje" je hotová. Zájemci o testování pište do SZ. A jako minule, pište prosím jen ti, kteří chcete zodpovědně testovat. Ti, kteří si chtějí jen zajezdit, ti si musí chvíli počkat na zveřejnění.

Back
Nahoře