A 149

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku

dem

Strojvedoucí
Viaxern urobil repaint na moj model A vozu a ja som dokončil úpravu modelu a doladenie textur.. Ešte LOD a model pôjde von.

new-1.JPG

Tak som zistil, že vagón B 515 ktorí som nedávno nahral má nastavenie spriahadiel na 80cm...Ako ku tomu došlo netuším, ale nabudúce poprosím na takéto veci normálne upozorniť a nie sa pýtať, či bude ďalší vagón na 30 cm............

p.s: tak už som to rozlúskol. Robo používa 80cm a ja som po ňom to zssk B neprepísal na 30. Tým pádom aj CD_B jeho klon bol na 80cm.....Chlapi to mi neviete povedať, že tam mám dva vozy ladené na 80 ? Už to dávno mohlo byť opravené.

To je to, co tomu skinu chybělo, tvé bystré oko a šikovné ručičky :) Parádně doladěné a děkuji za to ;)

Tak som zistil, že vagón B 515 ktorí som nedávno nahral má nastavenie spriahadiel na 80cm...Ako ku tomu došlo netuším, ale nabudúce poprosím na takéto veci normálne upozorniť a nie sa pýtať, či bude ďalší vagón na 30 cm............

p.s: tak už som to rozlúskol. Robo používa 80cm a ja som po ňom to zssk B neprepísal na 30. Tým pádom aj CD_B jeho klon bol na 80cm.....Chlapi to mi neviete povedať, že tam mám dva vozy ladené na 80 ? Už to dávno mohlo byť opravené.

Promiň byla to moje chyba.

No chyba to tvoja nebola. To bola moja, len si na ňu mohol hneď upozorniť. :) Nabudúce budeme múdrejší obaja :)

Tak a je to......PC sa poručil do večných lovísk......Už len zistiť prečo hrá na modro......Aby to nebol HDD......Radšej doska, ale nie HDD.

p.s: ramky práve testujem.

Back
Nahoře