Problém s aktivitou - Chybějící modely?

Zdravím kolegové,

potřeboval bych se prosím na něco zeptat. Jde mi o tuto aktivitu...

http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-lukym/trat-bp/os-4621-4626/

Správný BIN (1.8.0521) i poslední aktualizace od pana Šemory. Nicméně po tom co do MSTS vložím tuhle aktivitu mi při následném zapnutí naskočí ve startu kupa chybových hlášek... Prosím Vás... předpokládám správně že jde o chybějící modely k aktivitě? Protože pokaždý pak musím komplet přeinstalovat... Chtěl bych se zeptat, neexistuje někde nějaký kompletní "pack" nejpoužívanějších modelů do MSTS? Kde je všechno pohromadě? a kde bych mohl mít většinu nejpoužívanějších strojů? Abych kvůli jedné chybě nemusel zase komplet reinstalovat.

Díky

Správný BIN (1.8.0521) i poslední aktualizace od pana Šemory. Nicméně po tom co do MSTS vložím tuhle aktivitu mi při následném zapnutí naskočí ve startu kupa chybových hlášek... Prosím Vás... předpokládám správně že jde o chybějící modely k aktivitě? Protože pokaždý pak musím komplet přeinstalovat... Chtěl bych se zeptat, neexistuje někde nějaký kompletní "pack" nejpoužívanějších modelů do MSTS? Kde je všechno pohromadě? a kde bych mohl mít většinu nejpoužívanějších strojů? Abych kvůli jedné chybě nemusel zase komplet reinstalovat.

Bod 1) používej aktivitu pro aktuální verzi tratě aktivita Os4621/4626 je pro BP verze 89 píšeš že máš nejnovější a ta je momentálně BP 89.11 ze dne 17.3.2015

Bod 2) po vložení aktivity do hry, by sis měl zkontrolovat consisty pomocí některého z programků např. Conbuilder, a chybějící vozidla nahradit tím co máš ve svém trainsetu.Co se týče kompletního packu tak o žádném takovém nevím,a pochybuju že ti někdo poskytne zlatý podnos. Najeď si na google a zadej hledat MSTS modely,a uvidíš kolik na tebe vyběhne stránek.

Bod 3) reinstalace celého MSTS není nutná ,pokud nemáš bordel v trainsetu. V případě že máš s aktivitou problém a chceš ji odmazat tak ve kmenové složce MSTS máš ,složku routes a v ní šložky - Activities - services - paths - traffic z těch odmaž veškeré součásti aktivity ,poté najedeš do složky trains/consists a odmaž opět veškeré součásti aktivity.Reinstalace celé hry je opravdu zbytečná věc.

1) Jasně. Vím.

2) Jo budu dneska zkoušet s Conbuilderem - už jsem to tu četl. Ani jsem nečekal a nechtěl "zlatý podnos"... Jen jsem nevěděl jestli existuje třeba nějaký "úzus" - základ z kterého se vychází a věř že stránky neustále navštěvuju a nový modely si sháním. Naposledy třeba Sergeje ;)

3) Jo, tušil jsem to. Díky za radu.

Tá 89.11 je skor estetická aktualizácia :) tam to je kolajovo rovnaké ako pri 89 :) okrem Brna :) ale pokial aktivita nejde cez Brno malo by to v pohode fachať :)

Jo fajn. Zkoušel jsem tam dát tu aktivitu (při její verzi), a pak jsem si zkontroloval Trainsety i Consisty.... Takovej bordel mi to udělalo, že to snad nemá smysl ani hledat (256 chyb). Hold se pustím do podobnejch aktivit až poberu dost modelů. Díky. :)

Michale jistě..ale psal ze má nejnovější a podle mě stačí jen nějaký zásah v Brně ve stejném čtverci a může to činit problémy ale na 100% si taky nejsem jistý. Jinak máš v celku pravdu :-)

Já už jsem se po letech dopracoval k tomu, že jsem v Converteru čím dál méně červený. :-D Ovšem stává se mi bohužel i to, že aktivitáři odkazují často na vozy, které bohužel už sice jezdí, ale pro nás běžné smrtelníky nejsou vydané. Nebo naopak, stránky jsou už dávno neexistující. Takže je zkrátka potřeba nahrazovat stále něco.

Ja jsem ji včera nahodil do MSTS a zjistil že je plně funkční pokud má člověk trainset jakž takž v pořádku. Ale vrtá mě hlavou proč jsou tam ty neveřejné vozidla.Proto vám to nepojede když je neumíte nahradit

Komunita zlobila a dávala dočasně neveřejné modely předčasně ke stažení apod., tak je spousta vozů neveřejných napořád. Což je škoda, protože po tratích se nám už hodnou chvíli prohánějí rekovozy Bdmpee, ABpee, Bdtee.

To máš pravdu lokomotiva např.380 011 nebo najbrt qvatro zaslouží aby vyjeli na koleje veřejně. O těch vozech ani nemluvě

Back
Nahoře