Pato a jeho problémy s traťou Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

TrainDriver

Cestující
Ináč chalani neviem či ste sa s tým už stretli ak nie tak sa pýtam priamo autora trate Martin počuvaj prečo keď spustím Trať321 pomoc Trainstore tak mi pri Košiciach pri Mikulaši chybajú koľaje a keď napríklad prichádzam už do Košíc tak ma asi kvôli tomu vyhadzuje z hry takže túto trať musím spúštať bez Trainstore aj keď to trvá dlhšie ako z programom prosím o radu :)

A ešte aj v editore to isté tam tiež mi neukazuje a keď približím na Košice tak tam mi chybajú koľaje tak isto fakt už neviem čo mám s tým robiť dik za akeľkoľvek rady

DanJ vy by ste mi vedel poradiť prečo po spustení TrainStore mi v Košiciach a v Mikuláši a ešte neviem kde mi chýbajú koľaje aj v Msts aj v editore :)?

Pokud ti to chybí i v editoru, tak bych řekl, že to s TrainStore nemá nic společného. Bude tam zřejmě chyba u tebe, asi nějaká vynechaná aktualizace nebo tak.

K tým miznúcim koľajám sa prihovorím, mne to cez trainstore robilo to isté ešte tak 2 roky dozadu. Vyšiel som trebars z Prahy na trati 321 a po prejdení tunelov sa ďalej nenačítala krajina a po chvíli už ani koľaje. Ako som to vyriešil? Netuším, proste jedného dňa to zrazu začalo šlapať a to bez toho, aby som niečo v trainstore menil.

Nie aktualizácie inštalujem rad radom :) takže to nemôže byť tím ale potrebujem vedieť DVD som stratil po kadiaľ je na DVD aktualizácia základná po číslo 19 či po 20 ? pretože v TRK súbore mi píše že aktualizácia 20...tak teraz neviem či zabúdam inštalovať akt.20 !?

Ale Gr4Sp ja mám iný problém aj v editore aj v simulátore jak hrám tak 321 inak nespustím len ak nepoužijem Trainstore po aktualizáciu č.23 to šľape aj z Trainstore ale ako náhle nainštalujem aktualizáciu č.24,25,26 tak musím kvôli tomu spúšťať MSTS bez trainstore normálne :)

Nechápu, jak můžeš ztratit DVD!! Pokud si nepamatuješ, kdy jsi koupil DVD od Martina, či jaká na něm byla aktualizace, kup nové.Tento způsob bude určitě pro tebe nejjednodušší . Jinak se budeš trápit. Vše instaluj jako správce a musí to šlapat.

Pokud to tak je, tak se nemůže divit, že to nefunguje. Ale jak říkám, za tu cenu stojí koupit nové DVD a má vystaráno.

Těžko říci, čím to je, ale jak jsem psal výše, kup si nové DVD od Martina, nainstaluj dle desatera od pana Šemory a musí vše fungovat i v OR i v MSTS. Takhle na dálku ti nikdo neporadí. Anebo přeinstalovat od prvopočátku jedno po druhém? Ale ty nemáš DVD, takže koupit!

K tým miznúcim koľajám sa prihovorím, mne to cez trainstore robilo to isté ešte tak 2 roky dozadu. Vyšiel som trebars z Prahy na trati 321 a po prejdení tunelov sa ďalej nenačítala krajina a po chvíli už ani koľaje. Ako som to vyriešil? Netuším, proste jedného dňa to zrazu začalo šlapať a to bez toho, aby som niečo v trainstore menil.
Toto nemá žiadny súvis s Trainstore. Je to známy problém v hustej zástavbe, proste po určitom čase sa nenačítajú všetky objekty. Jediným riešením je v uvedenom mieste hru uložiť a znovu spustiť.
To sa dialo hlavne v Prahe pred aktualizáciou 25. Takže tvoj problém sa vyriešil aktualizáciou 25.

Ja používam Trainstore už nejakú dobu a zatiaľ som nemal žiadny problém.

Toto nemá žiadny súvis s Trainstore. Je to známy problém v hustej zástavbe, proste po určitom čase sa nenačítajú všetky objekty. Jediným riešením je v uvedenom mieste hru uložiť a znovu spustiť.
To sa dialo hlavne v Prahe pred aktualizáciou 25. Takže tvoj problém sa vyriešil aktualizáciou 25.

Ja používam Trainstore už nejakú dobu a zatiaľ som nemal žiadny problém.

Navážu na Orlova. občas mizející koleje i objekty (budovy, zeleň..) jsem míval kdysi též. Jak v Praze (při příjezdu od Kolína i od Lovosic..), tak i Kolíně, kde mi mizel kus ranžíru ve směru od Pardubic a to i při volných jízdách. Myslel jsem, že je to starou plečkou, ale ani po pořízení nové se to až tak výrazně nezměnilo, což bylo k nas...štvání. A to jsem dřív na starým sčotu používal tzv. odlehčenou Prahu. Tohle padání mělo souvislost s věčným hlášení o chybějících objektech SMS. Osobně mi pomohla výměna původního souboru soundcfg.dat (složka GLOBAL) za jiný, dosažitelný např. na stránkách hlavního audiotechnika Jacka. Od té doby pády MSTS i vytrácení se kolejiva a objektů výrazně poklesly a pokud se ukáží, je to spíš způsobené provozem a použitými vozidly v aktivitě nebo švenkováním vnějšími pohledy (kl. 2 a 3).
Zkuste pánové i toto opatření: jiný soubor soundcfg.dat + snížení používání vnějších pohledů. Ostatně o tom už se tu psalo mnohokrát. ;)
Za pokus nic nedáte a když to nepomůže, rozhodně to neublíží...:D

Back
Nahoře