Dan J.
Strojvedoucí
Ta je nefunkční? Schválně jsem ji opravoval, aby fungovala pod poslední verzí BP 8841 po ní mi to házelo chybu. Jinak mi v Přerově nevyskakovalo nic, jen ta kolej u rampy. Tak a k modelům všeobecně:alcapone napsal:Dane, na verzi 88.41 nefunkční, je tam jedná kolej v Přerově opravena a vozidla z Rumunska již nejdou stáhnout. Jo Low Poly má Blažovák ne Juraj P. Jinak, už by si i ty mohl smazat vagony od Somatka, když nejdou stáhnout. To LDH 125 je co, něco sem našel, ale bohužel nejde stáhnout, také u Rumunů.
1. Že autor smaže model z vebu, neznamená, že já jej smažu ze svého trainsetu, takže pokud nejde stáhnout na webu a je tam avizován, buď jej vyměnte za jiný vůz stejného (podobného) typu, nebo kontaktujte autora webu, kde je model umístěn.
2. Pokud nejdou vozy stáhnout od Rumunů, snad někdy půjdou, to jsem ani netušil a použil jsem pracovní vozy velokosti našich Gags, takže je můžete nahradit těmito.
LDH jsem někde měl i se svolením přihodit skin k aktivitě. Pokud někdo bude toužit, nechť mne kontaktuje na mejla a zašlu, ale já ji v aktivitě spíš pozapoměl, je na vlečce a člověk ji vlastně ani navidí. takže klidně nahradit Rosničkou T334.