Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj Jirko.A když se tak koukám na ty screeny, tak je tam ještě další podivná věc. A to budovy s nočními texturami ve dne.
Dane, například z Vysočan do Lysé také nebyly vlevo žádná návěstidla ani u vjezdu. A také se jezdilo po nesprávné při výlukách. Vydal se rozkaz V a tam bylo psáno, jak se dostanu do následující stanice, že například do stanice pojedu na ruční přivolávací návěst nebo pro mě platí návěstidlo vpravo. Možností je několik. A takových tratí bylo hodně, tak proč by to nemohlo být i někde v Polsku.
Ahoj Zbyňku a Marku.A já můžu dodat, že konkrétně na trati Kedzierzyn-Koźle - Nysa se skutečně vyskytují návěstidla pouze na správné straně. Jak funguje provoz při jízdě po nesprávné koleji nevím, ale podle mě se to bude řešit podobně jak to popisuje Zbyněk Šemora. Ono česká a polská železnice se co se dopravních předpisů týče zase moc neliší.
Když se Ti to líbí, pak je to OK. Ale přirozenější cesta to rozhodně není. Jen tak pro zajímavost si vem si hodinky a stopni si, jaký čas uplyne od prvního objevení se světla na východě do objevení se slunečního kotouče a za jak dlouho po objevení se slunce začnou předměty vrhat stíny. Budeš se divit, jak to jde rychle. I standardní MSTS má rozednívání velice pomalé. A rozednívání do 10 hodin je utopie i za velmi špatného vánočního počasí, kdy jsou dny nejkratší....obloha se rozednívá velice pomalu až do světla, ..... jde to takovou přirozenější cestou, ale bohužel za tu cenu, že někde jsou na barácích noční textury.