Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Matýsek napsal:Můžeš napsat kde jsi to vyděl ? Jo a ještě jaký se dějí na dráze věci ? Ty něco víš ?
komarek napsal:Matýsek napsal:Můžeš napsat kde jsi to vyděl ? Jo a ještě jaký se dějí na dráze věci ? Ty něco víš ?
Právě taky na Mn Žilina Půchov jako Kebarko. To ale neřeší otázku: Neporušuje se tím nějaký předpis? To, že to jezdí tak jak to jezdí, nemusí znamenat, že je to správně.![]()
Matýsek napsal:Můžeš napsat kde jsi to vyděl ? Jo a ještě jaký se dějí na dráze věci ? Ty něco víš ?
Matýsek napsal:komarek napsal:Matýsek napsal:Můžeš napsat kde jsi to vyděl ? Jo a ještě jaký se dějí na dráze věci ? Ty něco víš ?
Právě taky na Mn Žilina Půchov jako Kebarko. To ale neřeší otázku: Neporušuje se tím nějaký předpis? To, že to jezdí tak jak to jezdí, nemusí znamenat, že je to správně.![]()
Jo ty něco víš o dráze, že píšeš o tom, že se tam dějí věci ? Mě se nejvíc líbí když někdo napíše něco o tom, že se na dráze porušují předpisy a přitom o dráze nic neví. Buďto jí zná, že chodí se dívat na nádraží a nebo, že jezdí vlakem jako cestující.
komarek napsal:Už 12 let se zajímám o železnici. U dráhy mám fůru znamých, to že se někdy poruší předpisy se ví, ale nemluví se o tom. To už, ale odbočujeme od tématu.
Matýsek napsal:Víš ono zajímat se o železnici je něco jiného než tam dělat, jo a co ti říkají známí nádražáci tak to už je opravdu jiný téma. Věř, že vím o čem mluvím, mám tam odsloužených 40 let.
komarek napsal:Tak to mohu jen smeknout a pracovat na tom, aby se mi taky tak poštěstilo.
Ahoj, tak jestli je Tax přejmenoval netuším, já je stahoval od něj, tak je vyměň, jinak když jsem aktivitu dělal, tak měl asi Jiřík jiný webový odkaz, bohužel, pokud někdo změní adresu, nebo stáhne model či skin z donwloadu, tak to již nejsem schopen ovlivnit. To stažení donwloadu se týkaá webu Duusa a Dema, kde se modely přestěhovaly jinam, ale opravdu nemám čas přepisovat po každé změně read me u aktivity, takže uživatel musí být trochu kreativní a něco si dohledat sám.faldicek napsal:Ahoj Dane, stáhl jsem si tvou aktivitu pro trať 310 PV 9707 a zjistil jsem dvě chybičky. Jedna z nich je v Read Me k aktivitě, máš tam špatný odkaz na stránky JiříkaTK, ten uvedený je už neplatný, správný je http://jirik-tk.sweb.cz/ a druhá věc se týká trainsetu, conbuilder mi vyhodil chybějící vůz ČSD Bnp-k (přesné označení v trainsetu teď nevím), kde ho najít máš uvedeno správně, ale po stažení a nainstalování tam ten dotyčný vůz není, protože tax je má pojmenované jinak než máš ty...