4. Suneš salónní vůz ke zbytlu soupravy R, stojící pod střechou depa ONJ a po napojení čekáš na zkoušku brzdy a následné povolení k jízdě směr Praha Vršovíce a Hlavní.
Po kompletním svěšení soupravy stojíš jakoby za návěstidlem, z "boudy" sice vidíš stůj, ale zajímá tě až následucící návěst u mostu, poněvač MSTS bere, že jsi za návěstidlem.
S pozdravem Dan.
[/quote]
Ahoj,odpovídám až teď,fčera sem brzo omdlel.V podstatě mám ten samej problém jako chleboun.Dojedu jen ke klacku s modrou a tam visím,konec...ani se nedostanu k tomu pokynu od posunovače,abych zastavil.Další problém mám hnedle na začátku,když vyjíždím od jeřábu,stojí mi v cestě souprava,která jede proti mě a tím mi blokuje trasu.Dojedu až k ní,tak na 50 metrů,musím couvnout,souprava odjede a já teprvá můžu dál.
No a při opravě aktivity v conbuilderu mám problém s loose consisty,při testu na ně je to OK,ale v podstatě jsou špatný,to se zobrazí ale jen tam co je ten čudlik,kde mi to ukazuje consisty použité v té dané trati.Pak je v opravě loose conů jakkoby naházím znova a pak to funguje.Toto se mi jěště nikdy nestalo. ...a to sem v train simulatoru dlouholetým harcovníkem.
A ještě jedna malá prosba,mysli na nás,co máme počítače z NENASA,jízda po takle obsazeným práglu není jízda,ale skákání po 15 metrech jak žába a příprava na epileptickej záchvat....
[/quote]
Mě se to chová naprosto stejně. Navíc je historická souprava příliš dlouhá a bod obratu zasahuje až do ní takže se pokračování trasy nevybaví. Soupravu jsem si upravil v CB tím,že jsem je nahradil kratšími. Počet vozů se mně také nepodařilo změnit. V podobě jak jsem aktivitu stáhl od Blackwolfa se mi vůbec neotevřela. Po odmazání asi dvou trafiků (onen vlak v protisměru) se otevře v Editoru aktivit se všemi zbývajícími trafiky ,ale při pokusu o hru zčerná obrazovka. Takže nyní se snažím optimalizovat trafiky a zkouším kolik toho můj PC snese. Pokud bude pokračovat tento vývoj, tak se obávám že my starší hráči už si nezahrajem.