Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Dane: Díky za obě aktivity s Antonem,velice pěkně a precizně udělané dojeto do konce u druhé aktivity mě dal trochu zabrat závěrečný posun v Bratislavě,ale nakonec vše zdárně ukončeno! Jednu chybičku máš v jízdním řádě v Kútech měl by tam být příjezd v 18:17 máš tam příjezd 19:17 a to samé i u odjezdu místo 18:38 je tam 19:38. Takže ještě jednou díky a těším se na další aktivity!!!

Naposled editoval moderátor:
Děkuji za pochvalu. Těch časů v Kútech jsem si nějak nevšimnul, takže pokud to někomu vadí, nechť si udělá opravu v editoru, já se teď k MSTS do středy nedostanu, mám PC na generální prohlídce a komunikuji z PC od mé drahé polovičky. :-)
Dan

Dan J. napsal:
Děkuji za pochvalu. Těch časů v Kútech jsem si nějak nevšimnul, takže pokud to někomu vadí, nechť si udělá opravu v editoru, já se teď k MSTS do středy nedostanu, mám PC na generální prohlídce a komunikuji z PC od mé drahé polovičky. :-)
Dan

Dane, díky za aktivitu Návštěva musea 1. a 2. díl. Pohodová jízda až do Bratislavy, jen pár malých problémů při vyjíždění z depa v Jaroměři ( jel jsem rychleji, projel návěst Stůj, jel jsem pomalu, úkol nesplněn ( časový limit ). Ale to jsem brzy vypiloval. Do stanic jsem dojížděl včas nebo se spožděním 10 až 25 s. Odjezdy včas. Do Blavy jsem dojel +10s. Čistě teoreticky, spočítal jsem, že kdybych nebral uhlí a vodu, zůstalo by mi v Bratislavě hl.st. 709 kg uhlí a 6845l vody. Do depa jsem se nedostal, protože v 19.34 se mi PC seknul ( zřejmě příjezd nějakého vlaku, u kterého mám špatně zapsán consist, nebo něco špatně v Transetu, čili chyba při čtení vozidla. Žel, nenačelo se, jaké vozidlo ). A ještě jedno poznání. Stanice jsou plné souprav a vozidel, což je velmi dobře, je to jak ve skutečnosti ( dříve to nešlo, slabé PC) Milan

Ahoj, už jsem bezradný, chci zkusit nové aktiviti pro BP, dal jsem dohromady potřebný trainset a pustil se do toho. Ale vyskytl se problém, krátce po výjezdu z depa (přesnou pozici nevím) mi simulátor skončí sérii hlášek vozidlo nelze přidat do světa. Kontroloval jsem to a v trainsetu tohle vozidlo je a conbuilder žádnou chybu nehlásí. Zkusil jsem i save před tímto místem, ale i po načtení to končí stejně. Má někdo nápad kde je zakopaný pes?

Zkus snížit viditelost,množství objektů v terénu a celkovou kvalitu grafiky v nastavení a potom to zkus dát zpět v místě,kde je menší provoz samozřejme předtím uložit! Musíš si s tím vyhrát a mělo by to jít! Kterou aktivitu zkoušíš?

Tak zkusil jsem snížit dohled, ale stále to končí takto:
chyba.jpg

Pokud se náhodou dostanu přes tento úsek, vyskočí na mé podobná chyba o kus dál, zkoušel jsem to i na notebooku a výsledek stejný. Už nevím co s tém, zkusím schválně druhou část...

faldicek napsal:
Tak zkusil jsem snížit dohled, ale stále to končí takto:
0ce08bbb8d3c92e11a0e04d1288ad1cb.jpg

Pokud se náhodou dostanu přes tento úsek, vyskočí na mé podobná chyba o kus dál, zkoušel jsem to i na notebooku a výsledek stejný. Už nevím co s tém, zkusím schválně druhou část...

Toto se mi stalo také u obou dílů. Je ti v tom, že vozidlo je jinak zapsáno v consistu a jinak v Trainsetu. Porovnej toto vozidlo v Trainsetu a v consistu a uvidíš sám. U mě to tak alespoň bylo. Milan

Faldicek: používej na obrázky prosímtě tuto: http://sklad.obrazku.cz/ Ten zas**** imageshack sedlouho načítá a je tam tisíc hovadin okolo. Asi i na tohle zavedeme na fotu normy!
*foru

faldicek napsal:
Ale to by conbuilder hlásil chybu, nebo se pletu?
Ano hlásí, sice tam vidiš mašinu nebo vagon, ale v reportu ti píše co je v conu za chybu. Znovu projet a číst i ten report.

Předpokládám, že máš Total comander, kde si najdeš vše, co potřebuješ. V Total comandru klikni na složku Train Simulátor, poté na Trains, pak na Consist a otevři ji. Poté klávesy Alt+ F7 se ti objeví tabulka Výsledky hledání. V druhé polovině tabulky je Hledat text. Ten odfajfkuj. Také odfajfkuj text Unicode. A vpiš do textu CD_45210_z_ms a dej hledat. Dole ve výsledcích hledání se objeví consisty, ve kterých je tato lokomotiva ( nebo vozidlo, které zadáš do hledání) obsaženo. Dole vpravo dej Výsledek do panelu. A poté si otevírej jednotlivé consisty a najdi nesrovnalosti, mezi zápisem v consistu a zápisem v trainsetu. Milan

Pánové zdravím. Žabotlama je v trainsetu BP a teď si nejsem jistý, zda tam je i ta s grafiti na webu od Mirana, dle screenu to dělá souprava načítající se na odstavným, před vjezdem do depa na ONJ. Já jsem už aktivitu ze svého PC smazal a opravuji Gerlacha, no vlastně už je opraveno z 80%, ale teď dávám oraz od MSTS, mám Mafii 2 a to je moje velmi oblíbená hra, takže až dohraji 2, budu pokračovat v další práci v opravách a chystání nových aktivit.;)
Dan.

Milan Vašata napsal:
Předpokládám, že máš Total comander, kde si najdeš vše, co potřebuješ. V Total comandru klikni na složku Train Simulátor, poté na Trains, pak na Consist a otevři ji. Poté klávesy Alt+ F7 se ti objeví tabulka Výsledky hledání. V druhé polovině tabulky je Hledat text. Ten odfajfkuj. Také odfajfkuj text Unicode. A vpiš do textu CD_45210_z_ms a dej hledat. Dole ve výsledcích hledání se objeví consisty, ve kterých je tato lokomotiva ( nebo vozidlo, které zadáš do hledání) obsaženo. Dole vpravo dej Výsledek do panelu. A poté si otevírej jednotlivé consisty a najdi nesrovnalosti, mezi zápisem v consistu a zápisem v trainsetu. Milan

Ok zkusím to...

Milan Vašata napsal:
A proč tak složitě. Pust Conbuilder, na leště je tam LC, vyber trať a aktivitu a co je červěně je špatně, vyměň a jedem.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře