Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak zkoušel jsem vše možné, dokonce vyměnit soupravu za jinou (stejnou řadu) výsledek stejný. Conbuilder žádné chyby v consistech ani v LC nehlásí, jediné co mě napadá, že mám nějaký bordel v trati, asi si objednám novou verzi, už těch aktualizací je dost. Jdu zkusit druhý díl, tady se prostě dál nepohnu...

Pánové, hláška "Nelze přidat vozidlo do světa", zvlášť pokud psal faldicek, že pokud se dostane o kus dál (tedy dál se dostane), hláška se objeví znovu, a pokud je pravda tvrzení, že v CB má vše OK, je na 99% hláška jasným signálem nestíhajícího PC.
Faldicku, takže jediná rada. Pravidelně F2, po pádu se vracet vždy na poslední uloženou pozici a smířit se s tím, že přetížené místo projedeš na x-tý pokus.

Zdravím, poněvač po zakoupení nové GK se vyskytly těžké komplikace se spuštěním a následným provozem MSTS, více zde, pokud by někdo uměl pomoci s nastavením GK a byl bych mu moc vděčný:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/950&pid=112328#pid112328
přerušuji tímto veškterou tvorbu a opravy aktivit pro tento simulátor. Při hodnotě FPS 2 se opravdu jezdit nedá.:(
Dan

Naposled editoval moderátor:
Tak pokud je to takhle. tak jen potvrzuji danův problém. Protože MSTS provozuji na tomto stroji: Core i7 860 (2,8 Ghz), 4GB RAM, Nvidia GeForce GTX 260 896 MB. FPS v osudném úseku klesá až na 2. Zkoušel jsem i na notebooku který má podobnou konfiguraci, jen GK je od ATI a dopadlo to stejně. Stejně jsem skončil také u druhého dílu při vjezdu do HK...

faldicek napsal:
Tak pokud je to takhle. tak jen potvrzuji danův problém. Protože MSTS provozuji na tomto stroji: Core i7 860 (2,8 Ghz), 4GB RAM, Nvidia GeForce GTX 260 896 MB. FPS v osudném úseku klesá až na 2. Zkoušel jsem i na notebooku který má podobnou konfiguraci, jen GK je od ATI a dopadlo to stejně. Stejně jsem skončil také u druhého dílu při vjezdu do HK...

Tak to už se nedivím, kde byl problém s pběma díly poslední mé aktivity. Když je v háji i aktivita R1125 Gerlach, která se s touto GK nedá jet. Ono totiž díky tomu ani nejdou stíhat jízdní doby. Problém je, že chci hrát i jiné hey než MSTS a nebudu dávat do PC starou GK, pokud by uměl nějakám způsobem PC skousnout 2 GK, tak by to bylo super, poněvač bych mohl pokračovat v práci na aktivitách a nápadů je velmi hodně. :-)
S pozdravem Dan.

Ahoj Dane,koupil sem si nový comp a mám GTX460 a potvrzuji,že na 460 i na 470 MSTS nejede.
Tak co s tím?Mám základní desku,kde je 2 x PCi16x,ale je jasný,že GeForcka a ATIna se na jedný desce nesnesou.Vyhazovat GTX460 se mi nechce,jít do ATIny už vůdec né....A nefunguje ani SLI ,ale údajně funguje,když se do druhého PCI16x slotu hodí druhá Geforcka,může být klidně i stará(třeba 9800 ze starého compa,na které MSTS jel v pohodě),ta se propojí s novou GK SLI můstkem a pak pro první kartu počítá fyziku PhysX,ovladač zde: http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html .No a mám monitor,kde si můžu přepínat mezi několika vstupy.Dobré je to třá na dva compy.....nebo by se tím možná dalo přepínat mezi oběma grafikama,jednou jet na 460 pak zase na 9800 a tím fungující MSTS.Je to jen taková úvaha,ale nevím a nemám jak zkusit,jestli by to šlo a co se vlastně děje s tou druhou GK co počítá tu fyziku. Mohl by se k tomuto vyjádřit někdo,kdo má s compama větší zkušenosti.... třeba TAX

Tonik napsal:
... Mohl by se k tomuto vyjádřit někdo,kdo má s compama větší zkušenosti.... třeba TAX

Nuž tu bohužiaľ Tax moc nepomôže. V Business sfére - to je prevažne moja parketa a hlavný predmet činnosti - sa akosi NVidia GTX460 ani 470 moc nepoužívajú, či skôr vôbec. SLI ani CrossFire som v živote prakticky nevyskúšal. Jediné čo viem je to, čo som napísal pár príspevkov vyššie - dá sa použiť kombinácia integrovanej VGA pre MSTS a systém a iné veci ( ako napr. Autocad, 3ds max ... možno aj hry ... ) môže potiahnuť PCIEx karta vyššieho výkonu. Ja túto kombináciu používam v reštauráciách, kde na diskrétnej karte a k nej pripojených monitoroch beží ponuka jedál a na integrovanej karte a k nej pripojenom monitore sa zabáva súdruh prevádzkar s kasami, skladom a jedálnym lístkom :D

Ináč - a za tým si stojím - niekde tu som už napísal: pre beh MSTS pohodlne stačí grafický systém integrovaný priamo v procesoroch Intel Core i3 a i5 a to dokonca aj pre vysoké rozlíšenia, v prípade i5-661 aj pre 1600x1200 pix.

Ahoj, přeinstaloval jsem MSTS a BP, ovšem neaktualizoval jsem si trainset na exteráku, tak musím vozidla pro návšetěvu muzea 2 stahovat znovu, ale problém je, že jedny ze stránek nefungují, konkrétně tyto: http://somat-msts.wbs.cz/ nevím jestli autor je také tady na fóru, nebo na něj někdo máte kontakt, jde mi o to jestli je ta nefunkčnost dočasná či trvalá...

To lukas matura
ale že by si ten pacholek somatko zaktualizoval profil to ho ani nenapadne. Máš-li novou adresu tak sem s ní, nejlépe do SZ.

Dane, mohl by jsi upravit aktivitu Pn 88 781/88782 pro trať Dvoukolejka 3.0? Zůstanu s ní stát v Kamenném Újezdu - nelze přepřáhnout lokomotivu. Dále jsem se chtěl zeptat, zda bude pokračování Ranní směny.

Děkuji Ti za odpověď.

papej napsal:
Dane, mohl by jsi upravit aktivitu Pn 88 781/88782 pro trať Dvoukolejka 3.0? Zůstanu s ní stát v Kamenném Újezdu - nelze přepřáhnout lokomotivu. Dále jsem se chtěl zeptat, zda bude pokračování Ranní směny.

Děkuji Ti za odpověď.

Ahoj, takže s pravdou ven.:D
Aktivity u Gajdmy na webu, ty co zůstaly samo, budou časem opraveny všechny. Další díl aktivity ranní směny bude, jen mne znechutil MSTS, který si postavil hlavu ve scénáři aktivity a tak jsem si dal pauzu a rozhodl se opravit z gruntu moji prvotinu Ranní šichtu OKD pro 321. Největší nepřítel je čas a lenost spravovat staré aktivity. Ale tu OKD už testuji.:D
S pozdravem Dan.
Ps: díky moc za přání k narozkám.:D

Takže Dane, vše nejlepší k narozeninám. Já o nich nevěděl. Chápu celkovou nechuť k opravám. Ono je lepší tvořit stále něco nového. Když se Ti ale časem opravit aktivitu Pn 88 781/88 782, budu Ti vděčen. Ještě jednou vše nejlepší.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře