Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Danovy aktivity se mi nezobrazují v prohlížeči mozilla,musel jsem je stáhnout přes IE! Má někdo obdobný problém? Díky.

bastard napsal:
Danovy aktivity se mi nezobrazují v prohlížeči mozilla,musel jsem je stáhnout přes IE! Má někdo obdobný problém? Díky.
Ahoj, stáhnuto v mozille normálně, ale je pravda, že jsem nenaimstaloval novou verzi, co se mi furt cpe do aktualizace, poněvač jsem slyšel, že s ní má pár uživatelů potíže.:D
Dan

Dan J. napsal:
bastard napsal:
Ahoj, stáhnuto v mozille normálně, ale je pravda, že jsem nenaimstaloval novou verzi, co se mi furt cpe do aktualizace, poněvač jsem slyšel, že s ní má pár uživatelů potíže.:D
Dan

No já jsem si mozilu aktualizoval,že by to bylo tím? Tak to jsem zvědav co mi přinese ještě za překvapení! :)

Zdravim. V readme jedné z aktivit je uvedena lokomotiva 742 451 jako nenalezená no a já mám celkem velké podezření, že by měla být u Jacka...

lukas matura: ano je tady: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/skiny/CD_742.451.htm

P.S.: dovolil jsem si dát přímý odkaz, protože z hlavní nabídky se tam nelze dostat.

Opravuji své předchozí tvrzení. Lokomotiva je dostupná z hlavní strany (http://msts.jacek-modely.cz/) v sekci Novinky.

Lokomotiva je dostupná z hlavní stránky při kliknutí na Motorové lokomotivy stejně jako ostatní skiny motorových lokomotiv. Nezobrazuje se?

Tak nevím, asi jsem blbý. Ale ve druhé řadě vpravo je co? Není to náhodou ta 742.451?:D
Ten obrázek "V přípravě" je jen obrázek, aby se nezdeformovala tabulka. V čem je tedy problém?

No jo, já z Jackových stránek používám snad vše a web znám velmi dobře a taky jsem jaksi mašinku přehlídnul. Když člověk čumí do AE, pak dělá Read Me s odkazy na vozy, tak se pak diví, když má něco pod nosem a on to nevidí.:D
Dan

Pánové ztravím.
A je to tady, přesně, jak jsem se obával. Tisíc uživatelů a tisíc verzí MSTS Bin a v aktivitě Vojenský transport mi docela dost pařanů mých aktivit hlásilo pád při přestupu na elektriku v Bubenči. Pod MSTS Bin, který je uveden v Read Me to nepadlo. Já jsem používal kdysi taky novější variantu, ale jakmile vyšla verze u Zbyňka na DVD společně s tratí BP, začal jsem používat onu verzi MSTS Patch 1.7.081920, už jen z důvodu, že ji bude tím pádem používat většina uživatelů MSTS. Nikdy by mne nenapadlo, že se novější variantě nebude líbit přestup na jinou mašinku přes servisy 4. Dále ještě jedna informace k transportu, bohužel, né každý PC se chová stejně a v Třebové je hold vozů povícero, takže pokud to MSTS na slabších PC nekousne, nezbude hold, než snížit objekty v MSTS a potom po projetí Třebové zase v nastavení MSTS vše vrátit zpět. A to by mi můj comp povolil těch vozů více, ale bral jsem v potaz, právě problémy a snažil se jít střední cestou. Hold Praha, Hradec Králové, Kolín, Pardubice a Třebová jsou náchylné na pád i bez vozů. Mne například včera HK spadnul s hláškami selhání sms objektů i bez vozů a po load v pohodě.;)
Dan

Ahoj Dane. Trochu teď málo chápu. Ta verze co doporučuji má zase u Tebe bod proti těm nejnovějším pracovním, jak je tady většina obhajuje ? S tím přestupem na elektriku, já měl problém jen ve Vistách, kdy se mi to odporoučelo a příčina byla, že jsem hrábl do nastavení. Po reinstal Bin to už fungovalo. Nechci se zastávat nejnovější verze, ale nebyla tohle příčina ? Jinak si myslím, že správně by ke každé aktivitě měla být i doporučená verze bin. Já si stejně myslím, že většina uživatelů, která si instaluje poslední verzi činí tak proto, že se domnívá, že to pojede vše svižněji a vše bude lepší. Jenomže kdo sledoval vývoj BINu, tak ví, že každá verze s nějakou novinkou či opravou rozhodila zase něco jiného co dříve fungovalo. Proto hledáme kompromisy. A také vím, že každá verze BIN vyžadovala trochu přeladit vozidla, také se měnila rychlost u servisních vozidel a bylo nutné celé aktivity přepracovat.

Ahoj jo jo, pod tou berzi vše jede, je to ta, co je distribuována na tvém DVD, pokud se něco nezměnilo a není tam už jiná.
Dan

No zrovna dávám dohromady trainset pro tuto aktivitu, tak jsem na to zvědav. Bin mám nainstalovaný od Zdeňka z DVD. Zatím jsem hrál Hektora, Ten Rychlík a Vn a u všech jsem měl problémy s pády. Vždy se mi objevilo, že nějaký model nelze přidat do světa a bum do woken. Kolikrát se mi hláška objevila kdesi na pozadí, tak jsem MSTS spustil v okně a danou oblast jsem najednou projel bez problémů...

Dan J. napsal:
Ahoj jo jo, pod tou berzi vše jede, je to ta, co je distribuována na tvém DVD, pokud se něco nezměnilo a není tam už jiná.
Dan

Ahoj Dane.
Jedu podle verze,kterou doporučuješ a přestup na na elektriku v Bubenči ze Čmeláka naprosto bez problémů. A v PC mám naistalovanou Vistu.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře