Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Já je tam vidím. Pokud ty ne, tak postačí zmáčknout ctrl+f5 anebo vymazat cookies v prohlížeči.

Mockrát se omlouvám a sypu si popel na hlavu mám google prohlížeč a když jsem to skusil přes explorer tak to jde :) mimo jiné omluva i za tuto otázku jak mohu vymazat to cookies?? nejsem v tom znalý předem díky za odpověď :)

Zdravím.
Kdo mi píše e-mail o zaslání mašinek k aktivitám Rakreační vlak ROH a Zv Praha - Budějovice, prosím o strpení. Na svátky jsem mimo domov a vracím se až v neděli. Pak ihned pošlu. Tím se pozdrží i vydání balíku aktivit pro trať 310.
Děkuji za pochopení. Dan

Ahoj Dane.
Chtěl jsem jen zeptat jestli nemáš v úmyslu opět vydat aktivitu pro novou verzi tratě JZD 760,Taková obyčejná šichta ?

Klokan 35 napsal:
Ahoj Dane.
Chtěl jsem jen zeptat jestli nemáš v úmyslu opět vydat aktivitu pro novou verzi tratě JZD 760,Taková obyčejná šichta ?
Ahoj, v nejdbližší době určite ne.;)

Vážení příznivci mých aktivit a je to tady...
Dnes bylo odesláno k vydání u Blackwolfa, takže můžete sledovat a očekávat vydání na známěm webu: http://blackwolf-msts.ic.cz/

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img545.imageshack.us/img545/313/plagtfinalnaforum.jpg

Po skoro roční práci konečně mohu uvolnit opravdu pořádný balík aktivit k fiktivním oslavám 155 výročí (1855 – 2010) tratě Ostrava – Opava. Povezete spoustu historických vlaků, ne jen po okolí Opavy a ne jen na trati 310 pro MSTS, ale i na trati 321 a Luhačovice. K aktivitě je přiložena originální kabina pro mašinku ČSD 464.202, kterou vytvořil Hynďa a děkuji mu tímto za svolení přiložit tuto nádhernou kabinu k aktivitě, zároveň je v příloze úprava eng. souborů pro mašinky ČSD 464.202 a 477.0 pro MSTS BIN a za jejich povolení k zveřejnění děkuji Pikkovi a taky Honzovi za úpravu těchto mašinek pro MSTS BIN a test celého balíku aktivit. Vše je jinak popsáno v Read Me u aktivity (doporučuji přečíst) a zároveň tak jsou přiloženy sešitové jízdní řády.​

Balík obsahuje tyto aktivity:
1 - Ostrava Svinov – Opava Východ – Hanušovice v čele s lokomotivou ČSD 464.202 = Trať pro MSTS 310
2 - Hanušovice – Šumperk – Olomouc – Grygov v čele s motorem ČSD M 274.004 = Trať pro MSTS 310
3 - Grygov – Staré město u Uherského Hradiště (pokračováni předchozího dílu) v čele s motorem ČSD M 274.004 = Trať pro MSTS 321
4 - Staré město u Uherského Hradiště – Luhačovice (pokračováni předchozího dílu) v čele s motorem ČSD M 274.004 = Trať pro MSTS Luhačovice
5 - Opava Východ – Svobodné Heřmanice a zpět v čele s motorem ČSD M 240.0089 = Trať pro MSTS 310
6 - Hanušovice – Opava Východ (zpáteční cesta vlaku, jenž jste vezli v 1. díle) v čele s lokomotivou ČSD 464.202 = Trať pro MSTS 310
7 - Opava Východ – Olomouc depo (pokračování zpátečního vlaku z Hanušovic) v čele s lokomotivou ČSD 464.202 = Trať pro MSTS 321
8 - Krnov – Malá Morávka v čele s motorem ČSD M 286.0022 = Trať pro MSTS 310
9 - Milotice nad Opavou – Vrbno pod Pradědem (zadní část vlaku předchozího dílu) v čele s motorem ČD 831.183-9 = Trať pro MSTS 310
10 - Olomouc hl.n. – Bruntál v čele s lokomotivou ČSD 477.040 = Trať pro MSTS 310
11 - Valšov – Rýmařov v čele s lokomotivou ČSD 423.232 = Trať pro MSTS 310
12 - Malá Morávka – Milotice nad Opavou (zpáteční cesta vlaku) v čele s motorem ČSD M 286.0022 = Trať pro MSTS 310
13 - Vrbno pod Pradědem – Krnov (zpáteční cesta vlaku a v Miloticích nájezd na čelo vlaku z předchozího dílu) v čele s motorem ČD 831.183-9 = Trať pro MSTS 310
14 - Rýmařov – Valšov (zpáteční cesta vlaku) v čele s lokomotivou ČSD 423.232 = Trať pro MSTS 310
15 - Bruntál – Olomouc hl.n. (zpáteční cesta vlaku, ve Valšově se napoji souprava z Rýmařova) v čele s lokomotivou ČSD 477.040 = Trať pro MSTS 310
16 - Opava Východ – Hradec nad Moravicí a zpět v čele s motorem ČSD M 131.1203 = Trať pro MSTS 310
17 - Vlečka TEVA Komárov – vlečka cukrovar Palhanec (nákladní šotovlak) v čele s lokomotivou ČSD 354.187 = Trať pro MSTS 310

Přeji příjemnou zábavu u jízdy historických vlaků zařazených do skutečného GVD 2010 – 2011
Dan J.

Tak to je další velká pecka během několika pár dní! Teď jen přesvědčit ženu a děti, že je smrtelně důležité si vše projet co nejdříve.

Naposled editoval moderátor:
Tak to je super v únoru mne čeká 14 dní dovolené. Tak aspoň vím kde budu jezdit !!!

Naposled editoval moderátor:
Bendík napsal:
Tak to je další velká pecka během několika pár dní!
A počkej na to, co se ještě chystá, není všemu vydávání konec... Zrovna se testuje další balík aktivit... :D

Zdravím. Takže ode dneška můžete tahat balík aktivit k 155. výročí tratě Ostrava - Opava.
Aktivity na známěm webu: http://blackwolf-msts.ic.cz/
Dan

Ps: Prosím moderátory smažte ten příspěvek s překlepem, ale alespoň zase jsem se zasmál...:D Děkuji.

Dan J. napsal:
Vážení příznivci mých aktivit a je to tady...
Dnes bylo odesláno k vydání u Blackwolfa, takže můžete sledovat a očekávat vydání na známěm webu: http://blackwolf-msts.ic.cz/
Dan J.

Vážení příznivci Danových aktivit, je to TAM.
Blackwolf

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře