Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravím.
Chtěl bych poprosit o radu, co by se muselo pos... na voze ČD Bmee, aby musel být odstaven během cesty na EC ze soupravy vlaku?
Dan

Ložisko na podvozku odhalené signalizací horkoběžnosti, mimořádné zastavení v nejbližší station po oznámení, kontrola soupravy, nalezení vadného vozu, odstavení. Osobně jsem tuším v úloze odstavoval vůz jednou v Přelouči, ale konkrétní závadu jsem nepopisoval. Problém s dispečerem řešila četa a fíra jen konal. ;)

Zdravím existuje někde hezčí model tohoto vozu:
http://www.zelpage.cz/razeni/12/vlaky/cd-12713
Než je na The Train? Nic proti, v žádném případě nechci kritizovat, je to sai staší model do MSTS a je to omalovánka jako prase.:D:D Když není, hold budu mudet použít ten.

A nechtěl by mi někdo prosím, poslat tu neveřejnou záležitost, ať se alespoň líp tvoří, aktivita je ve finále a potěším majitele slabších PC. Budou dvě verze:
DJ_XXX_light.apk (všechny vlaky, ale bez vozů ve stanicích)
DJ_XXX.apk (kompletní nátěr traffic i s vozy ve stanicích)
Název aktivity nechávám zatím tajemstvím, jen prozradím, že jde o rok 2012, třeba si zajezdit i s něčím novým.:D
Dan

Ano šéfe. :D:D:D Už jen ze tří důvodů, což je dnes historií od nového GVD:
1. Už nejezdí přes Havířov
2. Ostrava - Výh. Dluhonice od nového GVD už pravostranný provoz.
3. jezdím s ním každý týden ze zkoušky, když mi zrušili vlak ve 20 z OV Hl. n.
Dan

Ahoj Dane,

právě jsem projel "Sp 11101 - Pionýr" na Dvoukolejce. Fajna aktivita, hlavně slovní komunikace mne dost pobavila. Mám ale taky dva postřehy:
1) při cestě do tábora by možná stálo za to, aby byl hráč před Novými Dvory upozorněn, že bude zastavovat a proběhne nějaký posun. Mohlo mi to sice dojít z přiloženého SJŘ, ale tam je taky malá chybka (která mne osobně zmátla), a sice:
2) v zápatí je uvedeno "Nová Lhota - zast. v km 26 sune" - mělo by tam být "Nové DVORY - zast. v km 26 sune"

Ale jsou to v podstatě detaily, jak říkám, jinak opět vynikající aktivita. Díky!!!

Bendík napsal:
2) v zápatí je uvedeno "Nová Lhota - zast. v km 26 sune" - mělo by tam být "Nové DVORY - zast. v km 26 sune"
Ahoj. Vidíš, vidíš. Zasranej Bolševik, všude bordel, ani názvy stanic do sjř neumí pořádně napsat, ještě že máš jako fíra seznání tratě a víš, o jakou stanici se na trati Zadov - Lopovice jedná.:D:D:D:D
Bendík napsal:
Ale jsou to v podstatě detaily, jak říkám, jinak opět vynikající aktivita. Díky!!!
Jsem rád, že se aktivita líbí.
Dan

No to seznání jsem právě trošku ošulil, a výpravčí se pak mohl umávat, aby mně zastavil. I tak jsem to zapíchl půlkou soupravy za vekslema a musel si couvnout :)

Naposled editoval moderátor:
To by jsi se divil, co všechno bylo v osmdesátých letech možné. Ze své zkušenosti, v dnešní době při předpisech na koridoru, jak nesmí vlak ohrozit cestující nepředstavitelná záležitost:
Ostrava Poruba dnes Ostrava Svinov 1987:
Jedu si tak do školy a spěchám na poseldní chvíli na vlak :D, tehdy byla lávka nad kolejemi (dnes již snesena) přechozí pouze na vlak do železáren a na nástupiště se chodilo natvrdo přes koleje. U přechodu stál maník a zadržoval lidi, kteří chtěli přejít k rychlíku směr Praha na tuším třetím nástupišti (perón byl tehdy i u st. budovy) a přes přechod si to prolít náklad v plné rychlosti, mezi tím než přejel, tak mi rychlík do Prahy prostě ujel a hotovo. :P
Druhá situace:
Zatávka Mořkov na trati Frenštát p/R. - Kojetín, tam stával vlak něžně tak třemi zadními vozy mimo nástupiště zastávky, byl prostě dlouhý a k nástupišti se nevešel a to, že někdo skáče do šutru taky nikdo neřešil.
No a takových sitací bylo, ještě tak mimo soudek vlaků si pamatuju, jak jsem dostal od brzdaře pár facek, když jsem z vlečného vozu tramvaje na trati Poruba - Kyjovice vyskočil za jízdy (samozřejmě po vzoru dospělých) a on nechal zastavit soupravu tramvaje, následovalo pár facek se slovy: "Ukaž mi jízdenku." Načež jsem mu dal síťovku a on mi ji rozthal se slovy: "Když neumíš jezdit, tak budeš chodit pěšky.":D:D:D A bylo po problému, jednoduše a stručně...
Dan

Dan J. napsal:
Zdravím existuje někde hezčí model tohoto vozu:
http://www.zelpage.cz/razeni/12/vlaky/cd-12713
Než je na The Train? Nic proti, v žádném případě nechci kritizovat, je to sai staší model do MSTS a je to omalovánka jako prase.:D:D Když není, hold budu mudet použít ten.

Pokud by měl být do aktivity v pohraničí a jako traffic, tak koukni na szynobus spalinowy PKP SA106-008 na stránkách http://andrzejlandrzej.trainsim.pl/jednostki3.php. Je to sice jiný typ, ale konstrukčně podobný. Nevím, jestli je hezčí, ale z dálky vypadá lehce šmrncnutý najbrtem ;)

Snad brzy vyjdou dvě aktivity, jedna dle GVD 2011 a druhá dle GVD 2012. I ta s moderní soupravou je historií, poněvač Hutník už nejezdí přes Havířov a hlavně Ostrava - Výh. Dluhonice, Ostrava - Přerov se začalo jezdit po pravé koleji.
a1f0167b659d4b7e83ca9ce43b8c2309.jpg

097574f289acaccf8e1ec31433e09f85.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, měl bych prosbišku na znalé provozu v Brně, prosím, kudy vjíždí a odjíždí vlaky z trati 318, kupříkladu, Sp 1732 přijíždí od Slavkova, Sp 1735 jede do Blnice, Os 4120 příjezd od Uh. Hradiště.
Dan

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře