poison
Pomocník strojvedoucího
Co to je za trať? copak v 321 je trasa přes Bruntál a Krnov ???
Tipnul bych si celkem jistě, že je to trať 310 a celý Danův projekt couráků bude na více tratích, to je snad každému jasné, jen TrainMartu ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co to je za trať? copak v 321 je trasa přes Bruntál a Krnov ???
A ty někde vidíš aktivitu zCo to je za trať? copak v 321 je trasa přes Bruntál a Krnov ???
Ahoj, všechny vlaky jsou k nynější aktuální verzi tratě 321. Takže samozřejmě zatím Studénka vjezdové až Mosty.Moment! Os 2925 Mošnov (?!) - Těšín?? Martin něco chystá a ani se nepochlubí screeny?![]()
![]()
Ahoj. Nebudou, zatím jen 321, po aktualizaci 321 po vánocích možná něco doplním...Tipnul bych si celkem jistě, že je to trať 310 a celý Danův projekt couráků bude na více tratích, to je snad každému jasné, jen TrainMartu ne![]()
Ahoj, tak jsi mně tak naočkoval s tou 310 a to se mi do toho zaboha nechtělo... Už jsem chtěl balík vydat, no nic, tak asi takhle, Os 13425/13424 Opava - Hlučín a zpět.Tipnul bych si celkem jistě, že je to trať 310 a celý Danův projekt couráků bude na více tratích, to je snad každému jasné, jen TrainMartu ne![]()