Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zdarec, vhtěl bych se zeptat, jak je to s provozem, na trati Bruntál - Malá Morávka? Osbáky tam nejezdí, mebo už zase jo? Mákladní vlaky jsou v jř. normálně uvedeny např Mn81980pp GVD 2015, ale na Wikipedii píšou, že tam nejezdí nic, tak jak to teda je?
Dan
Zrovna v Malé Morávce jsem, je tam pěkné nádraží, ale vlak tam naposledy jel 21.7.2015 - měřící vůz s barčou 749.018. Potom někdy před 4 - 5 lety jel krokodýl a předtím pravidelné motoráky.
Díky za info. Takže ude je zase "několik obrázků" a balík už opravdu finišuje, ještě 3 aktivity pro 310 a pak to celé půjde ven.
Takže nejprve trať Vrbno - Milotice podruhé, kde jsem chtěl zařadit Viamontí řidičák, no nic, je nefunkční a funguje jako vagón, takže si v Miloticich hráč malinko zašibuje. Aktivita je takovou polofikcí, poněvač tam jezdí motor 810 sólo, alespoň se ke mne takto donesly informace. Znovu píšu, mám hotovou i verzi s řídícím vozem 010, kdyby se našel ladič MSTS a vytvořil eng. soubor, velice rád aktivitu vyměním. Os 13505, Os 13506 Vrbno pod Praděděm - Milotice nad Opavou a zpět, sobotní zimní den:
Jindčichov ve Slezsku, zde se odpojuje zadní vůz Btax + 810 pro Os 3503 zpět do Krnova a Sp 1664 pokracuje do Polska do stanice Glucholazy a pak zpět do ČR do Jeseníku.
Tak a nyná k trati Bruntál - Malá morávky, na trať byl vypraven Zvláštní historický smíšený "šotovlak", který jede dle sjř 2015 jako Mn 81980pp a druhá díl bude Mn 81981. Mn 81980 Bruntál - Malá Morávka, zimní sobota 2015:
Je mi smutno z toho, jak se zase vyvinul příspěvek s kabinou 943, přesně jsem předpokládal a protojsem ani nereagoval, co se z toho vyvrbí a nezklamal jsem se... Tak si říkám, jestli mne vůbec ještě baví něco vydávat. Teď zrovna v balíku aktivit Moravskoslezské couráky bych dle GVD 2015 potřeboval:
842 v Najbrtu = skin je i s kabinou a do ruk se mi dostal omylem podobnou situací jako teď byla nabízená kabina 943, ale holt ji nemohu použít
954 v Najbrtu = ten samý případ
943 v Najbrtu, nevím jestli vůbec je.
Takže asi tak, koukám, že je čím dál více skinů jen pro kamarády kamarádů a neveřejné, my co se snažíme dělat aktivity a veřejně je vydávat máme prd..., a mne pomalu přestává bavit vydávat aktivity, když mi chybí vozidla a přitom vidím na FB a jinde po různu, že skiny jsou...
Dan
Ahoj Dane,
dnes jsem na FB viděl 943 v Najbrtu, ještě prý na ní je mnoho práce, ale zřejmě bude opět neveřejná...
Plně s tebou souhlasím. Je to hnus...
Dane s toho si nič nerob....Ja pod MSTS tvorím len preto, lebo som lenivý sa naučiť export do RW.....Nechce sa mi zase učiť všetko odznovu....A teda keď už model modelujem tak že splňa predpoklady pre MSTS , prečo ho nevydať aj tam....V RW je všetko lepšie zabezpečené a nejaký pastrňákovci si tam nepípnu...Zato odrbáva u MSTS.
p.s: a hlavne na to už ani nemám čas sa to zase učiť....
Máš pravdu a souhlasím s tebou na druhou stranu jsem si RW minulý týden koupil a musím říct, že je to o proti MSTS obrovský posun. Dlouhou dobu jsem se tomu to simulatoru bránil, ale.... Ovšem na MSTS nedám dopustit a tak to asi zůstane.
Další přírůstky do balíku Moravskoslezských couráků v plných testech: Os 3527 Rýmařov - Valšov a R 1135 (Olomouc) - Valšov - Krnov:
Valšov
Na trati...
Jamartice z.:
Opět na trati...
Velká Štáhle z.:
A opět na trati...
Břídloučná zast. z.:
Motor jede směrem do nadražá Břidličná:
Břidličná:
Jak jinak, než zase na trati...
Břidličná lesy z.:
Jizda směr Vlašov...
...kde Os 3527 kvůli opravě výhybky nejpve do stanice pstí R 1135...
...potě na něj najede...
...a následně už jako R 1135 odjíždí směr Krnov:
Bruntál:
Odjezd směr Milotice nad Opavou:
Milotice nad Opavou:
Odjezd směr Zátor:
R 1135 projíždí zastávkou Zátor: