Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ach jo, vždyť to tady píšu. To stanoviště se mění na výzvu, hlavně kvůli hláškám v aktivitě. Pokud někdo pojede podle sebe, může se mu stát, že mu budou vyskakovat nesmysly a aktivita bude nehratelná. Jinak kde mi to ještě padlo podobně jako na OV hln. byl Havířov a Třinec. Před těmito stanicemi doporučuji "Save".Dan J. napsal:Zdravím, u kámoše na PC to samé, nevím čím to je, ale u kolegy pomohlo nevyklánět se z okna a zůstat v kabině. Mě osobně na tom hlavním haproval zvuk a padlo to jen když jsem dal dlouho pauzu (Esc) a pak jsem chtěl jet dál. :?:Bigfoot napsal:Mám ten istý problém, akurát mi to padá aj pod odporúčanou verziou BINulatich napsal:U tvé aktivity historický vlak 3313 v Ostravě při najetí Kyklopa na patráky pád.Bin 1.8.052113.Najíždím asi 3km/h.Nebo ještě před najetím se objeví hláška odbrzdit klepnutí na o.k. opět pád.Neví někdo co je příčinou?Dík.S pozdravem latich.![]()
Bigfoot!
Dan![]()
zsr napsal:Tak jsem konecne rozbehl (download a odvsiveni) historickou aktivitu pro ZSR150 s 477.040 - vypada slibne. Ty 3 hodiny stahovani, vybalovani a debugovani byly drsne - nejradeji bych nekomu ted trainset nabidl, aby se nemusel trapit znova...
ZSR
Dan J. napsal:Přeji hezký den.
Takže dnes přibyl k donwloadu na http://jirik-msts.wz.cz/ 1. díl ze série 4 navazujících aktivit. Tntokrát pro zbrusu novou úzkorozchodnou trať JZD 760 mm. Případné připomínky můžete psát opět sem.
S pozdravem Dan.
Ahoj Milane.Milan Vašata napsal:Dan J. napsal:Přeji hezký den.
Takže dnes přibyl k donwloadu na http://jirik-msts.wz.cz/ 1. díl ze série 4 navazujících aktivit. Tntokrát pro zbrusu novou úzkorozchodnou trať JZD 760 mm. Případné připomínky můžete psát opět sem.
S pozdravem Dan.
Ahoj, stáhl jsem aktivitu k JZD 760mm, chybí mi některé vozy a lv. Kde je najdu mimo transet JZD 760mm? U aktivity nemám žádné podrobnosti. Nebo jsem slepý. Díky
Milan
Ahoj.alcapone napsal:Pániček je línej číst, máš napsáno, trainset napsán u aktivity. Tak te pak jeho problém. Joska
Dan J. napsal:Ahoj.alcapone napsal:Pániček je línej číst, máš napsáno, trainset napsán u aktivity. Tak te pak jeho problém. Joska
No jo no. Víš jak to je s tím zlatým podnosem.Mě ty odkazy sem nepos..ly. Stačilo jen otevřít aktivitu v editoru a Ctrl+c a sem Ctrl+v a bylo.
S pozdravem a ať se daří. Dan![]()
Tyhle vagony máš u tratě. Když si stahoval trať tak tam byl odkaz i na trainset pod aktivitama. Stačilo si pročíst vlákno o trati.Milan Vašata napsal:Dan J. napsal:Ahoj.alcapone napsal:Pániček je línej číst, máš napsáno, trainset napsán u aktivity. Tak te pak jeho problém. Joska
No jo no. Víš jak to je s tím zlatým podnosem.Mě ty odkazy sem nepos..ly. Stačilo jen otevřít aktivitu v editoru a Ctrl+c a sem Ctrl+v a bylo.
S pozdravem a ať se daří. Dan![]()
Chlapi, páníček není líný číst, o transetu u aktivity samozřejmě vím, tyto vozy mám. Jedná se mi o vozy, které jsou pravděpodobně na maďarských stránkách a v těch se nevyznám. Chybí mi toto - 760_C50, 760vag_Ba42 760_U45, 760vag_O,760_Mk48 a 750vag_Ba. Tak nemusíte být hned arogantní, že Josko!! a poraďte, díky MIlan
Dan J. napsal:Přeji hezký den.
S pozdravem Dan.