Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, neměnil jsi někde vozy v CB? Mě to kdysi dávno udělalo v aktivitě, když jsem místo servisu 1 použil před vozy omylem servis 2. Ale osobně jsem aktivitu několikrát testoval a ukládat šlo bez problémů.Qvido napsal:Zdravím.
Mám u Vaší aktivity problém a to ten, že mi nejde ukládat rozehraná aktivita OKD. Při stisku F2 se zobrazí hlášku "úkol nelze uložit". Máte s tím někdo taky takovou zkušenost a případně radu co s tím?
Díky za pomoc.
Ahoj.Qvido napsal:No v CB (jestli je to ConBuilder) jsem pár vozů měnil (například jsem neměl Btjo, tak jsem ho musel nahradit), ale to dělám skoro pořád a nikdy žádný problém. Možná je chyba v tom, že mi Train Store prská nad tímto:
Varování - číslo položky: 1
Následující vlak může způsobit problémy bude-li v MSTS vybrán, protože vedoucí lokomotiva nemá soubor kabiny (cabview).
Název lokomotivy:: CD Servis1 (** Chybí pohled do kabiny (cabview)! **)
Složka: 'TRAINS\CONSISTS'
Soubor: 'dan_rs_vozy_opava2.con'
Popis: ''
Mohla by být chyba v tom?
Ahoj, nevím. Ale pravděpodobně by se ti vozy nevlezly od počátečného bodu k vyčkávacímu a hned po načtení ti zmiznou.Qvido napsal:Stalo by se něco zásadního pokud bych místo tohoto servisu 1 v daném vlaku (dan_rs_vozy_opava2.con) dal normální lokomotivu?
Ahoj.Qvido napsal:Jinde mi ukládání funguje normálně, i u jiných aktivit na 321 vše funguje normálně. Zvláštní je, že i původní verze této aktivity (tuším pro aktualizaci 9) nešla ukládat. To by mě fakt zajímalo kde je zakopaný pes![]()
Zkontroluj jim naladění spřáhelVenny napsal:..... jaká finta je pro připojení polských uhláků v Č. Těšíně, aniž by okamžitě nenásledovalo vykolejení a ukončení aktivity? Zkoušel jsem různé rychlosti, různé pohledy...
Dan J. napsal:Pánové zgravím.
Na vozy jsem musel najíždět okolo, neboli spíš pod 2km/h. To že se mi rozletěly po stanici se mi stalo taky.
Dan