Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Doplň trainset.augustus napsal:cau Dan,
stiahol som si tvoju aktivitu Ranni sichta OKD ale ked ju rozbalim a chcem ju spustit cez trainstore tak tlacitko start aktivity je sede a nejde stlacit.Aktivitu mam k aktualizaci trate 17.Co s tym?
augustus napsal:este pred hodinou mi sichta OKD isla a teraz pri starte su vsetky tlacitka sede
Ahoj Augustus.augustus napsal:este pred hodinou mi sichta OKD isla a teraz pri starte su vsetky tlacitka sede
Zdravím.komarek napsal:to já mám problém taky s Ranní šichtou OKD ale mě to vyhazuje, že Servis dan_rs_hrac, trasa dan_rs_hrac, po nahrání nelze nastavit co s tím?
Ahoj, tak to je podivné, pro 17 je to dělané. Je to npsané přímo v nazvu rar souboru, který se stahuje. mě aktivita jede bez problémů. Nechybi ti náhodou nějaká předchozí aktualizace?komarek napsal:mám verzi 17
Dan J. napsal:Zdravím. Tak všechny 4 díly aktivity pro DVK dokončeny (k třem dílům jsem doděl i 4. s šibováním do depa) a chystám ještě smíšený osobák Mlýny Polana a zpět pro trať Ztracená Old.Zde ukázka:
Čekání na povolení k sešibování soupravy, Mlýny
http://img382.imageshack.us/img382/9684/001pm.jpg
S pozdravem Dan.![]()
Dan J. napsal:Vše je nachystané, ještě čekám na pár obnovených donwloadů starších skinů a ven půjde řádný balík aktivit. Ale určitě až po slezině a ne dříve než se dají do pořádku stránky Josky Alcaponeho a Jiříka TK, ještě jsem rozeslal pár aktivit na testy a tak.
S pozdravem Dan